Cari Something?

Jumaat, Ogos 22, 2008

And the award goes to



ME.


Thanks to Ila whom I hope I can know better :)

Thank you.. Thank you.. mak tak reti nak bagi ucapan.. kah kah kah.. nasib le aku bukan jadik artis ke apa kan.. nanti I sound stupid plak when I speak Malay.. Dengan ini, mak passkan awards ni kepada semua kengkawan mak OK.. senarainya lebih dari 3 :P

//ada sesapa tengok iklan HOPE & BRAVE perfume tu? aku tak berapa dengar la si Amani cakap Sirap tu apa..

//Malam ni ada dinner dengan Tun M.. tp mak rasa malas sangat nak pi.. baju pun bukannya glam pun..

//Perasankah anda dengan character Nemo di atas belah kiri & bawah belah kanan blog ini?
I like them! I like them all! (Buat bunyi ala2 lemurs dalam Madagascar film)


4 comments

Tiada ulasan: