Cari Something?

Selasa, Ogos 05, 2008

Turun lagi


I bought this last week due to frustration tak dapat bukak GSPA kat Maybank SOGO.. Macam2 hal la pulak kaedahnya nak bukak account.. nak kena dekat dengan alamat ofis la.. kena dekat dengan alamat rumah la.. otherwise mak kena mintak surat dari majikan.. Aiks? Kita nak bukak account personal pun kena mintak surat ke? Sangat confuse dan sangat frust..

Anyway, thanks to BIL & his friend sbb tolong belikan.. Tp mak beli bukan le hak yang paling besar tu.. hehehe..

Kesahnya hari ni, turun lagi.. last week, a quarter dijual pada RM815, hari ni RM801!!! And, and half was sold at RM1601 last week, tapi hari ni RM1574!!! Not to mention la yg paling besaq tu kan.. hmmph..

Akan tetapi, duit mak dah abis OK.. jadinya, untuk kawan2 yg ada duit dalam bank tu, PERGILAH BELI.

Korang takkan menyesal.. tih tih tih..

Update on 6/8/2008
Turun lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. RM790 je suku hari ni.. beli laa.. beli laaaaa..


31 comments

1 ulasan:

precious innocent berkata...

x perasan la entry nie... jgn xtau, dulu gigih sy timbang bullion coin nie tau... nanana

mmg elok invest beli emas nie... huhu

-mama emma®-