Cari Something?

Jumaat, September 26, 2008

Selamat..

Tengah mak ngadap keje yg tetiba menimbun itu, dapat SMS dari Ms Lola..

/sambil membuka handset

"Cik yan, sihat?"

I replied - Sihat. Alhamdulillah. Awat nyah?

Her reply?

Sebab ko senyapp!! Kah kah. Dah cuti kah?

Aku terus msg dia kat Gtalk saja.. Sbb kredit aku tinggal 2 hengget lebih je.. ngeh ngeh ngeh..

Yes folks.. hari ni hari last mak di ofis ini. Ikutkan plan aku dgn cuti yg ciput itu, aku patutnya keje Isnin + Selasa depan.. tapi memandangkan ada force leave, makanya, mak harus la reschedule apa2 yg patut dgn cuti yg tinggal sekerat je kot?

I was away two days ago, back to back.. rabu ada meeting kat luar.. petangnya dating dgn izin ke hotel dgn husband cik Erna kita.. kah kah kah.. lain macam je bunyi kan? kan?

Khamis? Anak bujang mak yg sulung itu ada sedikit glitch pada kesihatannya.. Jadi, dari plan mak nak half day, jadik amik 2 jam extra, sudahnya jadik full day off.. Letih menunggu je yg lebihnya..

Makanya, di sini, mak ingin memohon ampun + maaf kepada semua pembaca2 blog mak, tukang2 komen yang sangat berwibawa dan lain-lain. Kot la ada yg terkasar bahasa, termengata, terkeji baik di luar atau dlm alam maya ini.. Ampun + maaf okkay..

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Maaf Zahir & Batin

Mak sayang korang semua.. muahs!



18 comments

Tiada ulasan: