Cari Something?

Selasa, November 18, 2008

God knows

God knows how frustrated I am right now.

That's it. I'm back to blogger commenting system. Goodbye haloscan. I was meant to say it to JS-Kit.. You simply make my blog life miserables.

To Haloscan, thanks for all the good years we shared together.

8 ulasan:

mimielola berkata...

Ya, tinggalkan JS Kit jahanam itu! Mak pun sgt marah

Yan berkata...

sangat sakit hati.. sangat.. ish..

NUR berkata...

alaa....abis sumer komen lain.x dapek nk gelak da....

mrs noba berkata...

mak tgh tunggu masa utk diambil alih oleh jskit nih...

Erna berkata...

sesungguhnya aku tumpang simpati..
tidak dapat aku rasai kekecewaan yang dikau alami kerana aku sendiri tidak menggunakan khidmat mereka..
bersabarlah kerna Allah bersama orang-orang yang sabar..

Jua Zulkef berkata...

ada blog yg js-kit jadikan anak angkat, ada gak blog yg js-kit anak tiri kan. mujur ler blog i dianak tirikan.

lola & cik yan ni glamer bangat kot.

rizza berkata...

macam2 le korng ni hehheh

Yan berkata...

cik Nur,
how i wish i can import all those comments to blogspot.. i wish!

Mrs Noba,
harap2 masa diorang amik alih, sume benda OK.. kitorang ni (as of now, Ms Lola & me) dah ilang komen korang la apa la.. takley view laa.. ah, malas nak layan.

Erna,
kalau nak bayangkan kan, imagine sume komen2 yg pernah singgah di blog kau kapush ilang begitu saja.. :P

Jua,
glamer? ini glamer perosak blog! kah kah kah..

Za,
mmg macam2.. kalau tak, semacam je la :P

sorry.. aku serius weng..