Cari Something?

Isnin, November 17, 2008

Senaman di Pagi Hari

Yes, I'm all alone this morning.. tapi lagu "Tak Ingin Sendiri" tak berkumandang la pulak :P My other half ke Tanjung Malim selama 2 hari.. makanya, esok pun mak akan keseorangan lagi..

By 7.40am.. all kids are ready.. gedebuk gedebak, kami 4 beranak berjalan kaki ke rumah makcik.. kalau kita jalan sorang2, 5 minit je.. tapi bila dah jalan ramai2, cecah 15 minit.. Dari kejauhan nampak lif macam tak function je.. bila dah tengok depan2, ya, lif rosak ye kawan2..

LIF ROSAK.

Mak terkedu kejap.. dengan nak mendukung Zeri yg 10kg ni.. plus Amir yg sibuk dengan Alex serta biskut tiger.. dan Arif.. oh well..

Apa pun, hidup mesti terus :P Maka kami 4 beranak pun mendaki tangga.. org yg berselisih menunjukkan wajah simpati.. cewah.. ye la, budak2 naik tangga..

"Tingkat berapa ni?"
"Lapan.." slow je sora mak..

Dalam hati dok sebut mantra "I'm fit.. I'm fit.. " kah kah kah.. Amir OK.. tp Arif a bit lesu.. dia pun baru bangun tido.. ala2 lemau gitu.. dok sibuk suh pimpin..

Anyways, kami berjaya la sampai.. aku pun tak tau la berapa lama masa amik.. dah hantar, salam2.. cium2, aku pun blah.. menuruni tangga, dan meneruskan misi berjalan kaki ke stesen LRT..

Sungguh penat.. Pagi2 dah exercise macam tu sekali.. aku rasa cukup la portion senaman utk sepanjang minggu ni :P


22 comments

Tiada ulasan: