Cari Something?

Selasa, November 04, 2008

Tag, Tag, Tag

Update:

sbb aku dah bosan gila babeng, aku perati je la console aku ni bergerak.. dia bergerak nak menunjukkan hasil make install aku tu la.. punya la banyak files yg Firefox 2.0 ni depends on.. sampai la ni dok fetch files.. anyways, thanks to abg S yg telah berjaya membantu aku menyelesaikan masalah nss sengal tadi tu..

===> Configuring for xcmiscproto-1.1.2
checking for a BSD-compatible install... /usr/bin/install -c -o root -g wheel
checking whether build environment is sane... yes

nak tergelak aku baca line yg last tu.. happen to be, dia mmg akan buat checking sedemikian rupa setiap kali satu2 file selamat diinstall.. jangan aku yg insane, sudah..

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Mak tengah geram. My installation of Firefox 2.0 halted due to /usr/ports/security/nss yg tak berjaya.. dia kata nss aku dah lapuk.. suh amik yg baru.. ni tengah nak amik yg baru la dia kantoi plak.. argh!

Anyways, ni ada tag utk mengubat hatiku yg lara.. Yaaaa.. ia datang dari Ms Lola.

Starting time : 14:27pm

Name : Az*** Az****

Sisters : 1 younger sister

Brothers : 3 younger brothers

Shoe size : Mak tak pasti.. memandangkan mak beli kasut 2-3 kali je setahun.. makanya, mak tak pasti.. Anyways, esok mak akan cuba beli kasut baru memandangkan kasut sekarang ni dah putus talinya.. then maybe mak boleh update semula tag ni..

Height : 160cm

Where do you live : Bandar Tasik Selatan

Have you ever been on a plane : Yes.

Swam in the ocean : Mak tak reti berenang.. tp pernah nyaris lemas..

Fallen asleep at school : Tak pernah kot..

Broken someone's heart : Yes

Fell off your chair : Enggak..

Sat by the phone all night waiting for someone to call : Ish.. baring je..

Saved e-mails : Yes

What is your room like : Messy

What's right beside you: Books, Jacob's Weetameal.. Calendar.. stationery.. blah blah blah..

What is the last thing you ate : Nasi putih + tomyam campur

Chicken pox : 2 tahun sudah mak kena..

Sore throat : Nope.

Stitches : Ada lor.. kebanyakan perempuan yg pernah melahirkan anak, biasanya ada.. mak belum expert nak deliver without them..

Broken nose : No.

Do you Believe in love at first sight : Not really

Like picnics : Nope..

Who was/were The last person you danced with : I dont dance.

Last made you smile : Zeri

You last yelled at : Zeri

Today did you?

Talked to someone you like : Define someone you like :P

Kissed anyone : Yes

Get sick : No

Talk to an ex : No

Miss someone : No

Who do you really hate: Those who hate me. ;) -- aci tak copy je jawapan kau Ms Lola ooooii..

Do you like your hand-writing : Used to.. La ni I prefer font yg I taip..

Are your toe nails painted : No

Whose bed other than yours would you rather sleep in : Teringin nak rasa tido atas apa ke nama tilam yg Ziana Zain jadik duta tu..

What color shirt are you wearing now : Mak pakai baju kurung lar..

Are you a friendly person : Depends.. anyways, despite of my serious looking face, selalu jugak la mak ni jadi kaunter pertanyaan.. I wonder why.

Do you have any pets : No.

Do you sleep with the TV on : Sometimes. mostly No.

What are you doing right now : Ngadap laptop bikin ini tag.

Can you handle the truth : Depends.

Are you closer to your mother or father : Mother

Do you eat healthy : I dont think so. I eat what I want.

Do you still have pictures of you & your ex : No.

If you're having a bad day, who are you most likely to go to : My room.

Are you loud or quiet most of the time : Quiet.

Are you confident : I am.


5 things I was doing 10 years ago:

Cop.. 10 years ago, means I was 20 back then..
* I was in UTM
* Blaja
* Bz baca buku :P
* Agak cerah sbb gedik apply Olay Whitening apa ke benda tu
* Gile chatting kat IRC


5 things I would do if i were a billionaire:

* Beli rumah yg sangat cantek pada mata mak
* Beli kereta idaman mak beserta supir utk memandunya.. mak kan tak drive
* Watching my $$$ grows
* Travelling all over the world
* Do all the things that I want


5 of my bad habits:

* Procrastinate
* Bad temper
* Malas
*
*



5 places I've lived/living

* Kg Pasir
* AU 4/7 Taman Seri Keramat
* Kangkar Pulai
* Taman Sri Pulai
* Bandar Tasik Selatan


5 people I tag:
Mak tak sampai hati nak tag orang.. :P

Finished @ 1441hrs


6 comments

Tiada ulasan: