Cari Something?

Sabtu, Disember 13, 2008

Bebel

Aci tak tulis blog guna point form je.. sebab Zeri ada ni ha.. tak dan mak nak taip pepanjang.. (tapi mukadimah ni pun panjang jugak haaa)
  1. Dah berangan baik punya nak break away kat Sungai Haji Dorani Resort.. gambar takde la plak.. tapi dengarnya chalet atas air? kakaka.. tak abis2 aku dengan rumah atas air kan.. adakah aku terinfluence dengan Dugong? eh.. cite Duyung? Akan tetapi FULL la plak.. uhuks.. tak merasa mak nak cuti2 Malaysia.. 

    ni bukan gambar sebenar.. gambar ni mak rembat dari website pasal homestay.. so, kalau nak pi homestay programme kat Sg Haji Dorani.. kot la ada yang tak pernah jejak sawah bendang, boleh pegi ok? More info kat sini..

  2. Buku-buku yg mak beli berdasarkan hasil tangkapan yg lepas dah sampai semalam! Yay! dah selamat baca 32 mukasurat Remember Me.. My other half dok eyeing buku Trump tu.. baca la yang.. tak dapatnya I nak baca sume buku at once.. 

  3. Terlepas Estranged perform kat Separuh Akhir malam tadi.. dok melayan anak2 ku tengok Wall E utk kali yg ke infiniti.. kejap lagi nak cari kat Youtube.. adakah sedap macam Ittew Kamu? heee..

  4. Macam sengal je tetiba bley plak Ziana Zain masuk.. ni yg nak cakap --- benda yg lepas jangan dikenang.. tapi takde sapa la yg merana kan.. menyampah je.. dah la benda tu dah basi last week.. kepada peminat Ziana Zain, mak pun suka jugak kat dia.. tp kalau betul nak bagi masuk, apasal tak announce siap2 last week kann.. 

  5. Fiq tak masuk? sian mamat ni nyanyi penuh perasaan.. masa memula kata nak bagi 6 orang tu, mati2 aku ingat dia yg dapat.. aih!
Sekian la dulu.. mak lapar.. bebelan ini telah membakar beberapa kilo joule kaedahnya  :P


9 comments

Tiada ulasan: