Cari Something?

Khamis, Januari 01, 2009

2009 dah..

Dah 15 jam 1st day tahun baru ni berlalu.. tp so far kami sekeluarga belum ke mana-mana.. My other half masih penat hasil hari2 yg ditempuhi olehnya sejak Ahad lepas.. tapi antara sebab yg sebenarnya ialah, er, seat belt kat blakang tak pasang lagi.. heeeeee...

Malam tadi ingat nak pi layan bunga api.. tp bila pk2 balik, pi Giant lagi best.. tapi ada plak kain rentang/banner yg kurang menyenangkan di sana.. well, at least for me..

On the other hand, rata-rata dah ramai kawan2 yg ada di bloglist ku ini sudah bertukar wajah.. aku pun macam terkena sket keterujaan itu.. adakah posting ini akan menjadi history pada satu hari nanti? kita tunggu dan lihat.. yg pasti template sama kan.. ni based on source yg aku tengok.. just tambah gamba as background.. cewah.. just konon :P

dan ada juga kawan2 yg dah berpindah rumah.. dah ada rumah sendiri.. there are yuitsumuni.com, sweetdarling79.com.. will there be apapaje.com as well? ngeh ngeh ngeh... I guess not.. at least for the time being..

p/s: I think I've found the skin.. hehehe..

p/s: Updated: tak jadik guna skin tu.. kelam semacam plak... aih..

6 comments

Tiada ulasan: