Cari Something?

Rabu, Disember 31, 2008

2009

Saja amik tajuk yg sama macam awal tahun ni hari tu..

Ye.. tahun ni aku jejak 31 la pulak.. takde kena mengena dengan azam.. cuma aku rasa macam nak kena revised balik je target nak jadik SAHM.. instead of 40, nak reduce jadik 35 ke.. 31 jugak ke? aih..

OK... here goes..
  1. Mempercepatkan year of completion utk simpanan yang menyamai perbelanjaan selama setahun.. dalam Excel kata 2017 baru nak complete.. kah kah kah.. tapi tak masuk dividen & such.. << ayat penyedap hati..

  2. Breastfeed Zeri sampai sekurang-kurangnya 2 tahun.. another 7 months to go!

  3. Continue stay unpreggy at least sampai July 2009.. ni adalah berkadaran dengan niat #2.. mmg la kalau preggy pun bley bf.. but I'm sucks in multitasking.. hence the azam..

  4. Be a better muslim, wife, mom + daughter.. sungguh general.. 

  5. Membeli oven utk dijadikan hiasan di dapur.. masak goreng2 pun tak pass lagi.. nasib la kan.. ini juga adalah azam cum wish list saya..
Cukup la 5.. yg penting hidup aman bahagia, tenang, hati jiwa raga tenteram.. dan dalam rahmat ALLAH sentiasa.. amiin.. 

Tetiba rasa syahdu plak.. aih..


11 comments

Tiada ulasan: