Cari Something?

Isnin, Januari 12, 2009

99%

Zeri kurang sihat sejak petang Sabtu lepas.

Semalam, he was totally on breastmilk.. aku rasa 99% la.. berpangku je.. nak tido pun berpangku.. kalau baring, pantang aku bergerak je, dia nangis.. I dont know whats wrong.. cirit 2 kali.. muntah, sekali.. dia ada rasa nak makan, tp bila kita sua, dia kunyah then luah.. takpun, dia tutup mulut terus bila kita nak suapkan..

petang semalam, selamat la nenek PD sapukan air sirih kat badan dia.. baru la reti nak senyum sket.. kalau tak, jangan harap la.. muka serius semacam je..


Gusi sakit ke Zeri? Nak tumbuh gigi lagi ke?


Aku serius takde experience anak demam nak tumbuh gigi ni.. yg abang2 dia, tau2 je dah penuh gigi.. kekeke.. tp Zeri ni tak tau la kan.. air liur ada jugak nampak meleleh sekali sekala..

Pagi tadi, dia nampak OK tp masih lemah.. melepek je layan Kungfu Panda.. tp once hantar kat umah makcik, nampak je muka tok dia tu, terus senyum.. aci dak?

Harap2 dia sihat sepenuhnya hari ni dan hari2 yg mendatang.. amiin..




8 comments

Tiada ulasan: