Cari Something?

Khamis, Januari 08, 2009

My blog rocks?



I received the above award from cik Arnie.. then cik Zufa (bukan nama sebenar) juga telah memberikan award yg sama kepada saya.. saya sangat terharu OK..

The rules:

  1. Pick 5 Bloggers that you consider as your best blogging buddies and deserves this award for their contribution towards the blogging community, no matter what language.

  2. State the name of the author of each blog as well as a link to each one’s blogs.

    This is tough OK.. but it must be done.. cewah.. in no particular order ye..

    1) k Ana
    2) Ms Lola (aku tau kau dah dapat jugak)
    3) Mrs Noba
    4) cik Erna
    5) cik Iszan

    I was hoping dia suh bagi kat 10 orang ke, 15 orang ke.. tp tu pun masih tak cukup.. so, hereby aku isytiharkan nak bagi pada 5 orang lagi yg baru update blog kat belah kanan under Cyber Lepak title tu..

  3. Each blogger (upon acceptance) of this award should do a post and show the award on their blog and put the name and link to the blog that has given her/him the award.

  4. Show these rules…SIMPLE!



6 comments

Tiada ulasan: