Cari Something?

Jumaat, Februari 13, 2009

Keliwon : Episod 2

Ada orang mai ke sini sbb dia bikin search tentang Keliwon Episod 2.. hai :) dan tak lupa juga dengan ayat carian "Apa itu Keliwon?" 




To be frank, aku lupa nak review cerita episod malam tadi (ada orang kesah?).. tapi episod malam tadi BERJAYA membuatkan aku pandang ke tempat lain.. sila rujuk di sini utk pengkelasan seram pada hemat aku..


Cara hantu tu stalk la ni makin kemas, ataupun dengan kata lain, Khatijah Tan rocks :) Just utk yg rajin ikut Kekasihku Seru, pasti merasakan sedikit sebanyak kesamaan jalan cerita di situ.. dah la pewarisnya pun pelakon yg sama.. heeee..


Penggunaan effect petir pun takde.. except cahaya2 merah, yg aku rasa OK la.. 


Its about seorang perempuan yg sanggup membela (ataupun terpaksa bela) makhluk (yg dalam cerita ni, sama rupa dengannya) semata-mata untuk kelihatan cantik.. Syarat, bagi makan pulut kuning dengan 5 biji telur ayam kampung.. dan sekali-sekala bagi minum darah bila menatang tu haus.. eeewwwww.. otherwise, menatang tu jadik cun, manakala yg tukang bela jadik buruk, seburuk-buruknya..




Nota kaki: Remember maid a.k.a Sofea Jun dalam Soap Opera saga? mungkin itulah rupanya ketika panas mentari berkumandang di angkasa.. 


13 comments

Tiada ulasan: