Cari Something?

Khamis, Februari 12, 2009

Surat terbuka untuk korang

Ke hadapan kawan-kawan,

Lanjutan daripada perkara ini, my other half menyatakan aku telah menerima sepucuk surat dari pemaju meminta deposit api air.. kalau baru siap 25% (10% tanam cerucuk + 15% hari tu), mmg dah boleh/perlu/patut** mintak kah?

bukan masa nak serah kunci ke baru mintak? 

aku beli apartment.. kot la terperasan prosedur dia sama macam rumah atas tanah.. heee.. ke aku yg bengong tak paham pasal prosedur.. ke, rumah atas tanah pun macam ni.. ke macam mana?

sesiapa yg mempunyai pengetahuan tentang perkara di atas, sudi2kan lah menyatakannya di ruangan komen.

Yours very sincerely,
cik_yan

** Sila potong mana yg tak berkenan


18 comments

Tiada ulasan: