Cari Something?

Jumaat, Mac 06, 2009

Cerita Kosong

Sejuk sungguh rasanya ofis hari ni.. ada hujan ke ha? Biasa kalau hujan yg jadik sejuk terlampau ni.. sampai berkedut jari.. rasa nak pakai gloves macam Mariko Shinto dalam cerita Chiaki.. cerita Jepun lama pasal stewardess yg dok nyanyi2 semata-mata nak hafal.. er.. menghafal apa ntah.. (sapa yg idup sezaman aku, tau la..) tengok.. aku dah start ke laut dah ni..


Anyways, lepas lunch tadi, my colleague & I telah menapak ke area The Weld, kerana di tengah2 lorong di situ, ada pasar siang/pagi/cerah..

Dah jadik ritual plak merembat anggur seedless.. dan aku juga telah merembat 4 brooch yg tidak keji kerana harganya cuma RM10..

Aku cuma nak tengok, berapa lama kuantiti (4) tu bertahan.. sehari? 2 hari? kalau dapat sebulan pun dah ampun la sangat.. hua hua hua..






8 comments

Tiada ulasan: