Cari Something?

Jumaat, Mac 27, 2009

Let Us Complete This Journey

Collection aku nowdays, 2.5oz utk 2 kali pump.. selalu bila pump dgn bantuan Zeri, I can manage to get 4oz.. but, this time, nak cecah 3oz pun berchenta.. ha ha ha.. gelak la lagi kan..

Stocks can lasted till 8/4/2009.. hua hua hua..








Zeri, ibu akan pump selagi ada titisan air hikmat ni utk Zeri.. sehingga titisan yg terakhir.. harapan ibu, titisan terakhir tidak akan wujud dalam kamus kita berdua sampailah Zeri grad.. takpun, Zeri minum sebotol je instead of 2.. bley tak Zeri? Zeri pun dah kuat makan kan.. nanti bley la stock ibu lasting lama sket.. sambil2 kita berdua cuba utk produce lebih daripada apa yg kita dapat sekarang.. bley Zeri?



"Bley bu.."



Alangkah bahagianya kalau aku dengar dia cakap camtu :P


8 comments

Tiada ulasan: