Cari Something?

Jumaat, Mac 27, 2009

Mak Andam Cantik

Setelah beberapa minggu tak mengadap Keliwon.. semalam tatkala tengah mengadap SuDoku, saya terperasan jam telah menunjukkan 9.32pm.. cepat2 la turun ke bawah bersama Zeri.. heee..

Story pasal Mak Andam (Sheila Mambo) yg membela sesuatu (dalam cite ni rival dia panggil polong) untuk kelihatan cantek & business maju.. so, sume pelanggan org lain lari kat dia.. Her rival, which is Norlia Ghani, pi jumpa bomoh utk membalas dendam dan dia berjaya membuatkan perempuan itu melanggar pantang..

So, muka sudah buruk.. business pun lingkup.. Untuk kembali cantek, dia kena dapatkan darah dari baby lahir tak cukup bulan..

Mak suspen jugak bab2 ni.. Tergamak ke nak tunjuk dia belah perut org mengandung yg sedang pengsan? Padahal dah tinggal bpa minit je ni..


Sekali, this preggy lady ada pakai tangkal tulis kalimah ALLAH.. so, mak andam ni jerit

"Ah.. panas! Panas! Ah! Ah!" sambil tubuhnya disimbahi cahaya kaler merah :P


So, ppuan preggy selamat melarikan diri selepas tetiba tersedar.. dan cite ini tamat begitu saja.. walaupun tak tau apa jadik pada mak andam tu, mak YAKIN dan PASTI takde Mak Andam Cantik 2 :P


Nota kaki: Yg pasti, kebanyakan hantu dalam Keliwon mmg jejak tanah! Siap turun tangga elok berbagai..


18 comments

Tiada ulasan: