Cari Something?

Selasa, April 28, 2009

74 hari berlalu

I'm 10 weeks now. 


Short updates
  • Kalau takde pening, rasa nak muntah.. cuma tak muntah2 la..

  • Kalau takde rasa nak muntah2, pening kepala la pulak..

  • Masih tiada selera makan. I'm kinda tired tengok nasik yg diorder hanya dimakan suku.. separuh.. kalau dapat 3/4, dah kira nasib baik sangat.. rasa kesian je tengok nasik tu.. dulu kecik2 kalau makan tak abis, my arwah nenek kata, "Nanti ayam nenek mati.." At the age of 31, I still didnt get the meaning, at all..

  • One thing yg laju ditekak adalah nasik putih + telur dadar.. thats it. Nak try order kat food court bawah ofis ni.. tp.. ntah bila aku nak try.. hmmph..

  • Kesian kat my other half yg jenuh nak pk menu apa yg takde bawang and what nots.. ha ha ha.. sabar lah yang.. hopefully menjelang I cecah 12 weeks, all these are gone!

10 ulasan:

rina berkata...

ayam nenek mati sbb byk sgt kena makan nasi... sampai kembung perut ayam tu... hehehe

MommyDania berkata...

sabo CY sabo. hang on.

::Umi Sufira:: berkata...

Huhu..alhamdulillah dah lepas 10 weeks..InsyaAllah tak lama lagi elokla tuh:)

mamaDhea berkata...

hang on CY.. nanti ok balik kan.. insyaallah.. takut pasni ur OH tak tau dah nak pikir menu ape sbb semua dah rasa.. hahaha.. ;)

m-i-o berkata...

owh, ini adalah berita buruk utk penjual2 bawang. selepas mggu ke-12, zaman gawat utk para penjual bawang akan berakhir. amin:)

Yan berkata...

cik rina,
lagu tu ka.. kah kah kah.. ok, now I get it..

MD,
begitu lah ye.. selagi sihat, mampu makan, makan lah..

Umi Sufira,
hopefully!!

Sya,
sudahnya bila i myself tak tau nak jawab apa, telur dadar jugak la kaedahnya.. kekekeke..

KS berkata...

hang in there cik yan. anda pasti berjaya menempuhnya seperti sebelum2nya... (ayat skema :P)

Yan berkata...

M-I-O,
kot aku pemakan besar tegar dalam donia, mmg berita buruk sungguh la tu.. kah kah kah..

KS,
begitulah hendaknya.. walaupun, er.. sebenarnya yg dolu2 saya tak begitu alami fasa sebegini.. heee..

arina berkata...

teruk jugak ye yan?

akak kepingin masa pregnant tak lalu makan.

ini tidak, asyik laluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu aje.

itu yang khemah bergerak tak sudah!!

:P

Yan berkata...

k Ana,
be careful.. karang wish jadi kenyataan.. ha ha ha..