Cari Something?

Selasa, April 28, 2009

Belah orang, belah katak

Baru sudah berGtalk dengan si dia.. dengan pesanan, "jangan lupa bawak balik Grey's Anatomy"

Ha ha ha.. masih ada berbaki beberapa episod utk saya khatamkan Season 5.. dengan Prison Break.. dengan.. er, Desperate Housewives malam ni.. tamak sungguh..










Picture credit to here


Macam best je jadik doc.. tapi saya takut darah! Nak cucuk orang pun ngeri.. apatah lagi nak belah2 orang.. 












Nota kaki: Banyak cakap la pulak kan.. belah katak pun lari jauh2.. siap volunteer nak jadik tukang baca Kaedah Ujikaji sahaja..  :P

5 ulasan:

mimielola berkata...

Aku dulu masa bio, cikgu suh belah IKAN je dowhhhhh..... Apa kellllasssss???

MommyDania berkata...

sy bkn science stream..selamat! lawa la gmbr grey's anatomy tu.

Yan berkata...

Ms L,
belah ikan? aku pun ada jugak.. dalam trial lagi.. kantoi plak tu.. hancur ikan aku nyah..

MD,
ha ha ha.. mak pun tak tau camne bley amik Bio :P

Mrs Noba berkata...

teringat aku dulu roommates aku kat sekolah mintak budak lelaki carikan katak utk eksperimen bio!!!hahaha...

Yan berkata...

MN,
aku, time org lain sibuk cari, aku tukang pegang guni yg berisi katak.. horror OK.. guni tu bergerak2 sbb katak lompat berjemaah dalam tu..