Cari Something?

Selasa, April 07, 2009

Perasan tak?

Dulu2 Ms L ada kata Nuffnang, (akan disebut Nanang selepas ini) tak berapa ada iklan di sebelah malam.. 






Tapi, saya rasa sekarang ni, hampir kebanyakan masa dia takde.. ke, dia boikot certain blogs je? Hua hua hua..



Janganlah macam tu Nanang.. kasik can la kat kami dapat $$$ lebih sket.. bley la ye?

7 ulasan:

Mrs Noba berkata...

ke dia dah perasan taktik kita?
:P

mimielola berkata...

Hah tu dia... terus ada iklan!

::Umi Sufira:: berkata...

Hakhak...mungkin jugak la...tapi biasa pepagi slalu ada iklan:P

Umi Nawfal berkata...

hu'uh lah.. mmg selalu x dak..

MommyDania berkata...

perasan jugak! tp ni ada so i dh kelik!

Zety Zin berkata...

ni dah ada dah ni. mungkin nanang mendengar komen CY ;P

meh saya klik.

Yan berkata...

MN,
x tau la aku nyahh.. mandom je.. nyampah.

ML,
aku jarang online malam2.. apsal plak dia kuar time org dah tak berapa ada?

Umi Sufira,
mak perasan jugak yg tu.. awal2 pagi mak pun tak pi keje lagi.. kah kah kah..

Umi Nawfal,
kan? kan? kan?

MD,
ada? isk.. dia invi kat mata mak ke?

ZZ,
terima kasih.. hihihi..