Cari Something?

Jumaat, April 03, 2009

The Gathering

Baru balik dari Secret Recipe, TW. Yep, mak lapar.. ha ha ha.. takpe, ada cupcakes bley sumbat :P

Its nice to meet KNV & MAA for the first time.. 

KNV, you mmg laa.. ha ha ha.. great to have you as kakak.. serius!

MAA, dah kenal mak in person? kekeke..

my Desperate Housewives Detective Conan Madam Za.. mati dah kucing ko ye? kekeke.. jangan lupa email kat aku URL blog tu!!

And of course, not to forget, MN, ML and BE.. 

MN, aku jadikan kau penanda tempat tadi.. ha ha ha.. pasal aku tak perasan Madam Za.. boleh? jangan lupa email :) 

ML, S to the K to the Y to the P to the E :P

Buk E, once kau resume kerja2 bikin brownies, please, oh please let me know..


Kawan aku kata, korang mmg stok buat lawak pecah perut.. tp nasib tempat public.. bley la control lagi.. kalau private, aku rasa aku dah gelak ngalahkan langsuir gamaknya..


Sayang korang sume! *muahss*


Updated @ 1615hrs.. Untuk versi ahli-ahli participant gathering, sila klik pada initial individu terbabit..

30 ulasan:

mimielola berkata...

Ya Allah, aku baru je duduk ni ha. Dah ada entry pasal ni.

Mama Adib berkata...

laju giler nyah. ko tulis siap2 ke tadi haaa

MommyDania berkata...

wah syoknye ada gath gitu!

Yan berkata...

ML,
dah tempat aku dari kawasan kejadian tu 5-10 minit je :P

MAA,
koser.. kekeke.. ingat aku bley predict future ke? heee..

MD,
terkejut tergempar je :P

Erna berkata...

serius cepat ko hapdet!!
aku ni ha tengah mengunyah kerepek sempat nyinggah kat pasor tuh..terbantut selera aku terpaksa makan spaghetti ala 'mee mamak telur' :P cesss!!!
kesian ko, kurang selera makan ek..

Ealyie berkata...

wah..wah.. korang sempat together2 gitu ek arini..

sure syiok gilerz sbb da hampir2 jadik langsuir tuh..;p

Mama Adib berkata...

erna
tengok ko dah ada dua org dari mak buyung *wink*

yan
ku suka blogspot dari JS kit ko, tak terhegeh-hegeh

rizza berkata...

wa... menci oooo dah gather2 tanpa aku cisss...

m-i-o berkata...

aduhai. mak takleh bayangkan CY lari berdesup desap dari opis ke tempat kejadian. dengan perut tu. iskkk ngeri mak. eh, mak siap doa moga2 takde tali pusat bersimpul tadi. ah ah ah

syukurlah semuanya selamat:)

Mrs Noba berkata...

huishhh...ko nih aku mcm tak percaya jer dah ada update!
muahahaha...

mamaDhea berkata...

cop cop cop!

KNV, MN & ML sya kenal.. BE & MAA tu sape plak CY? hee.. :D

owh, adakah BE = buk erna? ;P
tp MAA mak tak dpt figure lagik nih..

Yan berkata...

BE,
aku ngenyam je tengok kawan aku makan.. ha ha ha.. serius, itu bawang macam terasa-rasa.. weh, kalau aku balik ofis lalu pasar tu, confirm rojak buah 1 :P

cik ely,
dah ada tok dalang.. kah kah kah..

MAA,
aku dah kerat rotan patah arang dengan JS-Kit.. tunggu dia stable la.. aku patah kat dia balik nanti..

Za,
kau balik nanti, gather lagi :)))

Yan berkata...

M-I-O,
perut mak baru 7 minggu.. besar mana la sangat.. lagipun mak tak lari, lenggang kangkung je.. org terakhir sampai kat tempat kejadian.. ha ha ha..

MN,
melampias kekecewaan tak makan.. tp serius sedap air tu.. towards the end rasa macam nak tambah!

Sya,
mak buat kuiz nak? kah kah kah.. dia ada antara pengomen kat atas tu..

mamaDhea berkata...

ahahaha.. siap nak buat kuiz lagi.. kellas CY.. ;P

erm, teka jugak laa.. adakah MAA = M-I-O? :D

mamaDhea berkata...

eh, takpon MAA = mama adib?

hahahaha.. gigih mak jwb ni CY.. ;P

Fid berkata...

aku..selagi aku kerja kilang ini aku tak akan leh pi join alau jumaat...hahahaaa

weii email tu ...jgn lupakan aku...email ke aku...

Yan berkata...

Sya,
tekaan kedua hang tepat.. kekeke..

Fid,
kau nak email apa.. nak join bayar? kah kah kah..

Fid berkata...

gila kedekut..kena bayar!! hahahaaaa

n.i. berkata...

bestnyeeee!!!

Yan berkata...

Fid,
abis.. sponsor besar tak maii.. kekeke..

N.I,
yes, best :))

mamaDhea berkata...

ala, baru nak bgtau yg sya dah boleh agak siapakaj MAA itu.. tp CY dah update kat blog..

tak kira, nak bgtau jugak..

MAA / MMA = MAMA ADIB ;P

m-i-o berkata...

CY, takdak sape nk email mak edisi gmbar lucy gathering ka weh? ah ah ah. mak tak suka la si ML tayang gmbr edisi 'blur' tu. mak kan kepochi nk tau kejelitaan masing2. ah ah ah

mamaDhea berkata...

yer.. sya pon nak jugak email gambar2 lucy tuh.. ;P

Yan berkata...

Sya,
iyolah.. anda 2 kali betul.. kekeke..

M-I-O & Sya,
rasanya Ms L je yg bawak kamera.. so, ha ha haha.. tak dapek le mak nak nolong..

madamoiselleczar berkata...

beb,
dah habis blum daging kebab tapau tadik? hiks ;p

jap lagi aku email url tu kat hang na...harap2 tak reput la kucing matey tuh! aku tak save la plaks url tuh..kena godek siut...ngaaaaaa

fauzi-maya berkata...

huh..ade gathering.. jeles nyah.. heheheh

CY berkata...

Za,
selamat masuk perut org lain.. tapi TETAP tak abis.. ha ha ha..

Maya,
alah.. aku balik JB, kita gather plak.. OK?

KNV berkata...

kesimpulannya,

hanglah yang paling sopan tengahari itu wahai cikyan.

haram akak tak dengar hang punya gelak. nampak cam mulut ketap katup tapi haram aku tak dengar sepatah pun hahahahahhaah!!!

btw, glad to actually 'see' you in person. macam nak gile akak dok teka yang mana satuuuuuuu si cikyan segaraga!

:P

Yan berkata...

KNV,
mak kan soft spoken *bluekkk* nice meeting you OK!!

Zety Zin berkata...

syoknya bergather gather