Cari Something?

Ahad, April 12, 2009

Gulai Lemak Cili Padi Ayam Hutan

I had a wonderful lunch today despite of rasa mual yg terbuku dalam dada..


Its gulai lemak cili api --- ayam hutan.. Daging liat2, tapi sedapppp..






Gambar takde la kan.. karang tetiba aku amik gamba, takkan nak bagitau "Yan nak letak kat blog" :P Kot aku yg masak, lain la.. ni tukang makan yg berkakilebar berkaliber je..

7 ulasan:

mimielola berkata...

Haha, ya! Aku pun selalu berperasaan begitu (kalau nak amik gmbr mknn yg bukan aku yg masak).

Tp hari ni,... aku cam tak dayo nak pi amik camera bagai setelah berhempas pulas... :( Tp lauknya pun tak sevadevass ko, nyah... (eh cam aku suka masak lomak cili api tu)

isz_3707 berkata...

bukan ko xreti mkn pedas ke? ni baby dlm perut kuat pedas nih..haha

mommysarah berkata...

CY, hang tak tengok cerekarama smalam ker? yang pasa sendat berlakon. kalo tengok, bagilah review. Dari yang ML kata, cambest jek ending dia.

mimielola berkata...

MS, ko sana sini mintak review ekkkkk...

Takpe, tunggu CY nye review je lah. Kalau by petang esok takdak, maka keluar lah review aku tuh

Yan berkata...

Ms L,
aku nyaris nak amik gamba serdak smalam.. nyaris je la..

cik isz,
time preggy, darjah kepedasan aku meningkat sket :P

MS,
mata aku pedih tengok FS :P

Ms L,
sila upkan review anda..

Mrs Noba berkata...

eh, aku takmo tgk gbr masak lemak tu.
aku cuma nak tgk gbr ayam hutan tu. canne ghopenye?

Yan berkata...

MN,
masa aku buat lawatan ke dapur, MIL tengah bedah/belah ayam tu.. so aku tak dapat nak snap (kalau bley) gamba ayam hutan in piece. tp macam ayam biasa ni.. cuma yg ada tu, besar sket..