Cari Something?

Sabtu, April 11, 2009

Ini Hari Punya Plan

Aku ada kat PD.. sapa ada kat PD? hehe.. kot2 korang ada kat area2 Glory Beach Resorts, habaq mai nooOooo..



Plan tengah hari ni, cubaan utk memasak lunch tanpa muntah.. aku kan alergik bau bawang.. tak pun, mungkin aku akan tunjuk dari kejauhan je.. imagine benda ni pun bley terangkat-angkat bahu.. hinshh..



Belah petang + malam, adalah celebration birthday adik ipar ppuan nan sorang.. bakal adik ipar pun share birthday yg sama.. ok jugak kalau dia datang.. bley ramas mesra.. hihihi.. Tp aku tak ready hadiah.. pasal dah bagi something time SPM.. yg hari tu punya kira 2 in 1 bley tak? ahahahAhhaahAHaha.. akak dah pokai.. :P




Isk.. bau apa ni?





Huaarghh!! Zeri yak yak!! Bestnya kalau dia dah reti basuh sendiriii.. Urgh!

5 ulasan:

Mrs Noba berkata...

aku ke melaka nyah!
tak sompek la den nak nyinggah PD...

Zuhaini berkata...

best nya... :) selamat bercuti!

mimielola berkata...

aku dah jlnkan tanggungjawab khidmat masyarakat aku :P

sayangibu berkata...

CY...ms mabuk preggie ainin dulu,siap berdoa jgn laa aina berak masa abahnya xde...hahahahaa..kalo terpaksa gak,siap kaver idung pakai tuala...bulihhhhh???

Yan berkata...

MN,
keje ek.. aku ingat JJCM :)

cik zuhaini,
PD ni rumah in laws.. kekeke.. tp ye la, bercuti jgk la kaedahnya..

Ms L,
aku jugaaaaa.. kekeke..

cik intan,
time mak OK OK bley je.. time mabuk yg tak tahan.. heee..