Cari Something?

Khamis, April 16, 2009

Habuan dari Medan Mara

Kuih bakar? Bengkang?


Terima kasih tak terhingga kepada si ibu mengandung yg sudah sarat (39 minggu) yg mengoffer utk menghantarkan kuih ini menerusi rakan sekerja saya. Gigihnya laa hai.. isk.. Terharu mak!


Apapun, ketika entry ini ditaip, ia sudah tinggal separuh..


Nota kaki: Gigih nak publish entry ni lepas dapat kuih ni tadi.. tapi, either Celcom or my handset buat hal.. sampai kena restart berbagai.. sampai ada ntah berapa missed call.. sampaikan nak SMS sume tak lepas.. apatah lagi MMS.. eh, bebel plak lagi mak niiii.. karang stress, nak kena makan lagi.. hmmmph..

10 ulasan:

mimielola berkata...

Adapun, camane ko upload gmbr ni nyah? Khidmat MMS-->Skype jugak ke?

Yan berkata...

MMS ke email.. syahdu tak? aku tak reti guna kabel :P

Mrs Noba berkata...

kuih fav mak aku nih!

p-na mama oja berkata...

sedap tuh... nyam2.. abih ke mkn sorg cik yan?

Marisa berkata...

alamak! sedapnya kuih ni. aku suka gak.. tp dah lama tak mkn!

lia berkata...

ni kompem beli kat zaza, medan mara he3... kuih c2 sedap2 gak...

Zuhaini berkata...

sedap tu! :)

hanset buat hal..? awat..? dia minta ditukar baru ke..? hehe.. :)

Mama Adib berkata...

wah dulu2 time ku Mara jadi client aku, taip kali g sana mesti membeli itu kuih.

sedap bangat, makan tengah panas mak aih nyum nyum2

mirah berkata...

wah terkenang kampung ku pula tgk kuih bakar tu. Btw, habis ke mkn sorang tu cik yan?...

Yan berkata...

MN,
bley la kau beli utk dia nyah..

cik P-na,
separuh je mak mampu makan.. belen bawak balik umah.. heee..

cik Marisa,
aku pun.. kebetulan plak ada member nak bagi..

cik lia,
rasanya la.. saya tak pernah pi..

cik zuhaini,
hari ni handset OK je.. harap2 bukanlah mintak ditukar.. ngeeee..

MAA,
mmg!! aku dapat panas2 la smalam..

cik mirah,
nggakk.. bawak balik umah sudahnyaa..