Cari Something?

Jumaat, April 10, 2009

Review di Petang Hari

Saya takde hati nak buat review pasal Keliwon : Puja malam tadi.. Tak pasti la kenapa.. tu pasal buat petang2 ni.. pasal dah takde idea apa nak tulis kat blog.. Saya tengok, tapi tak sepenuhnya sbb bagi saya, hantu2 yg ada kaitan dengan budak2 ni ada sedikit seram.. macam Ju On.. macam, er.. Anak? huargh ahahahHhaahaHha..


Makanya saya tengok in between nyusukan Zeri.. in between SudoKu.. dan begitulah seterusnya..


Episod kali ni, sume pelakonnya fresh.. ada encik (sila isikan tempat kosong) dan .. ok lah, saya tak kenal.. mereka glamer juga.. tp saya tak kenal.. mintak maaf banyak-banyak.. in fact, makcik yg jadik jiran kepada mak Fazura dalam cerekarama minggu lepas pun ada.. eeeeee.. makcik tu mmg superb la!! Start kenal dia ni dalam cerita Kerana Cintaku Saerah, kalau tak silap..


Its about toyol, I guess? Tapi toyol mmg feed by blood ek? Mmg saya tak pasti susur galur toyol ni.. TAPI, part yg agak kelakar ialah hantu bungkus di akhir2 cerita.. dan, yg pasti.. hantu sebenar, iaitu toyol atau pun si Comel tu tak mati sampai sudah..


Saya budget dia tak mati laa.. pasal, ada scene dia bertenggek kat belakang tengkuk pakcik tu.. saya pun tak pasti mmg akan bertenggek di situ sampai bila2 ataupun macam mana..


Boleh review camni, MD?

7 ulasan:

MommyDania berkata...

mak puas hati sudah..ngeee

sayangibu berkata...

mmg serammm jugakkk..tapi bile part pocong,aku blh bantai gelak...apa kes pocong tu langsung x seram??? kahkahkahhhh

Yan berkata...

MD,
tp ni review tak tengok 100% :P

cik intan,
itu lah.. scene pocong tu TAK payah ada pun takpe.. buat potong stim seram je..

fiza berkata...

Tgk kejap jer smalam, itupon kat kedai makan, anak bujang saya suka sgt tgk citer hantu, bahaya ni.

Mrs Noba berkata...

erm erm...
i dunno what to say.
sbb seperti biasa, aku kan tak tengok tv :(

ShaFiAti berkata...

yan..ni yan wife majid ker? congrats..dah nak masuk 4...:)

Yan berkata...

fiza,
dia tak takut, i guess thats a good sign :)

MN,
nothing much.. just therapy nak gelak2 je.. kekeke..

cik shafiati,
puan salah orang ni.. hehehe..