Cari Something?

Khamis, April 30, 2009

Kuih Kaswi

I'm having kuih kaswi (sp?).. courtesy of my colleague yg membelikannya utk saya dari Putra Taman Melati.. (kalau tak silap).. sedapnyaaaaaaaaa..




I'm so into kuih melayu nowdays.. kalau dalam perut ni gegirl, harus kena terer masak dari ibu, OK? macam2 dah rasa nii.. ha ha ha..




Later gorgeous.. Mak rasa nak melahu je.. last day keje lah katakan.. 

7 ulasan:

rina berkata...

melahu tu apa cik yan... merayap ke...

Yan berkata...

cik rina,
melahu == idle == goyang kaki == malas buat keje.. heee..

mimielola berkata...

Oh, aku ada kawan yg sebut kuih kaswi ni as kuih kesui.

So, smpi skrg, kitorg (kawan2/gang2) sebut kuih ini sbg kuih kesui....

Mama Adib berkata...

wah CY sungguh tinggi harapan untuk gegirl mu ha ha

skit lagi dia laa tukang kacau kat dapur yea

Yan berkata...

Ms L,
bukan loghat mana2 negeri ke? first time ni aku dengar..

MAA,
takat ni Amir & Zeri yg rajin kacau.. ha ha ha.. tp Amir siap jadik tukang tumbuk bawang lagi.. eh, aku macam confident je dapat girl.. apakah?

ainie aziz berkata...

haha...mesti amat nervous nak tau girl or boy kan! kalau boy lagikk, sila berusaha lagi. hahaha! sib baik aku dah "pass".

Yan berkata...

cik ainie,
takde la neves.. pasal dah biasa sangat.. ha ha ha..