Cari Something?

Rabu, April 08, 2009

Macam Mana Boleh Lupa?

Saya adalah pengguna tegar spek sejak berusia 12tahun+.. Tak tau la apa kaitan fakta ni dengan apa yg bakal saya ceritakan..










Masa nak solat Zohor tadi, rasa macam tak larat sangat.. Boleh plak tido sambil duduk.. which is sesuatu yg tak pernah buat sebelum ni.. maksud saya, tido dalam keadaan duduk tu.. b4 this mmg saya tak reti.. tp tadi sbb sedap sangat menyandar kat dinding kot.. jangan mulut nganga, sudah..



Later my colleague came in.. saya pun terkocoh-kocoh la bangun dan keluar dari surau utk mengambil wudhu..






Tudung dah bukak.. sangkut kat bahu.. bukak pili, tadah tangan, tadah air.. sekali nak sapu kat muka.. apa benda yg tersangkut ni.. eh, apsal mata blur?








Boleh mak lupa nak bukak spek?







Kuyup spek aku.. Sah mamai lagi time tu.. hmmmph...

9 ulasan:

Mrs Noba berkata...

adoiii nyah!
takpelah..anggaplah ityu pembawaan baby :)

mommysarah berkata...

kehkehkeh...

mak sokong MN..

biar basah, jangan pecah..mcm rhyme, huh???

Marisa berkata...

mmg parah la ko CY!

::Umi Sufira:: berkata...

setuju ngan semua di atas!;P

Fid berkata...

alahai cik yan
hang penat ya

isz_3707 berkata...

itu adalah perkara biasa pada aku (ambil wuduk sebelum bukak spek), aku igt itu juga perkara biasa pd org yg specky, rupanyer itu adalah salah 1 perkara yg patut aku masukkan dlm senarai clumsy me :P

Zuhaini berkata...

haha.. :) nak buat macam mana.. mamai.. hihi..

*tido x buka spek ka...?

Mama Adib berkata...

takpe d maapkan, pembawaan bb ha ha ha

Yan berkata...

MN,
aku rasa macam dah terlampau sangat dah ni.. kekeke..

mommysarah,
spek mak biasa je.. bukan kaca.. takley guna kaca pun.. ha ha ha..

Marisa,
aku tengah alami masa kecederaan la tu gamaknya..

Umi Sufira,
maaf, takde markah :P

CF,
yeah.. aku rasa macam tu la.. ke, stress?

cik isz,
mmg clumsy!!!

cik Zuhaini,
tido duduk tu tak bukak.. cover mata.. cover :P

mama adib,
ramai plak yg cakap camni.. mmg ada such thing ek?