Cari Something?

Khamis, April 09, 2009

Sarapan Saya


Putu mayam :)


Tapi, kalau ada gula merah lagi best.. 

19 ulasan:

l.o.v.e.l.y.f.i.z.a berkata...

awal betul org tu jual putu mayam kyan... hikhik... selamat menjamu selera...

jua berkata...

gula tu macam tak masyuuuk je..

Yan berkata...

Fiza,
ni dah terkulat2 dah ni.. masa beli tak ingat donia..

Jua,
mmg tak masyuk.. mak prefer gula merah.. hinsh..

mamaDhea berkata...

CY, bkn mmg dpt gula merah skali ke klu bli putu mayam?

ei, dh lama mak tak mkn putu mayam ni.. huhu..

MommyDania berkata...

sedapnye. aah la..gula merah lg masyuk!

::Umi Sufira:: berkata...

Haiyak! Sedapnya putu mayam...dah lama tak makan....selamat menjamu selera!:)

rina berkata...

x penah try... sedap ke... mkn cicah2 ngan gula camtu jer ek...

nofaz_alin berkata...

cik yan,

my favourie too.........

btw yg part lupa nk tanggal spec mmg kelakar kan...
itu common thing for me!!!!
slalu lupa nk tanggal bila nak amik wudhu..
bila dah tanggal slalu lupa letak kat mana............haru haru!!!

Yan berkata...

Sya,
tuan kedai kata, gula merah byk batu.. org komplen.. hmmmphh..

MD,
yep.. kat ofis lama dulu mak suka la bawak bekal gula merah :P

Umi Sufira,
ada lagi sekeping ni.. ha ha ha.. tak bley masuk dah..

cik Rina,
its either with gula merah, ataupun kelapa..

cik Aida,
oh, part yg tu selalu terjadi lepas solat.. tak tau letak kat mana :P

Mrs Noba berkata...

sodap!
aku sarapan nasi lemak pagi tadi.

tapi...


tapi...


tapi...


kat dia punya sambal...


...ada...


BAWANG!!!!


BESOR GILAA!!!!

terus aku teringat ko!

Yan berkata...

MN,
ya ALLAH.. horror!!

Nur berkata...

pg2 lagi da ada org jual putu mayam?

hebat..hebat...!tp gula dia warna kureenggg sket..jdlaa drpd x de kan?

rizza berkata...

sedap nye.. waaa lama tak makan ....mana ko beli?? sok2 ko belanja aku boleh... hehhe aku bawak gula mereh kasik tambah hehhe sedapppp

Yan berkata...

cik Nur,
brown sugar tu.. mmg tak kick :P

Za,
kat food court ofis aku je.. kekeke.. bley la berkelah tepi KLCC.. :P

Marisa berkata...

wow...laki aku suka sgt putu mayam. hakimi pun dah berjangkit suka putu mayam..

farah225 berkata...

weh,aku tengah posa.rini naper ntah hipo tahap gabann.tadi ttido sambil duduk gak.pastu, bukak hang nyer blog ada gambar putu mayam pulah.hinshhhh...sabar jerla mak tau.

Yan berkata...

cik Marisa,
dalam family kami yg ber-5 tu, mak sorang je yg suka putu mayam.. heee..

cik farah,
ya ampunnn.. takpe, karang kau bukak posa dengan putu mayam ek?

mommysarah berkata...

my peberet tue. tp putu mayam zaman skrg, diorg banyak serve ngan brown sugarlah. takleh nak watper pun. pepagi dah dpt mkn putu mayam, syoknyer!!!

Yan berkata...

mommysarah,
sbb gula merah byk batu.. heeee.. tp gula merah tetap menjadi pojaan hatiku..