Cari Something?

Rabu, April 08, 2009

Nyum Nyum

Last Friday, tak sempat nak tapau.. gathering tak hengat donia la katakan.. pastu, mak plak nak kena berlari-lari punch card :P



Hari ni, nak jugak2.. dalam perut yg penuh tu, mengah2 menapak le ke TW..










Carrot Slice. Picture taken from SR.

10 ulasan:

kaezrin berkata...

yeay..i can comment..

i like carrot cake...nak jugakkkkkkkkkkk

sayangibu berkata...

wahhhh...sedapnyer...ko buat ku rasa nak p SR carik kek jugak lah CY...;p

mast@work berkata...

ngidam ek kak yan.. hehe

Yan berkata...

cik elin,
sila dapatkan di SR berdekatan.. heee..

cik Intan,
silalah.. my colleague dah slamat makan yogurt cheese :)

Mast,
dak.. ni ngada-ngada.. kah kah kah..

MommyDania berkata...

sedapnye! nak jugak...

MommyDania berkata...

err..CY, betul la. naneng ni lg byk xde dr ada. apa tindakan lain CY?

isz_3707 berkata...

xpe, dgn keadaan ko skang, kalo perut ko dah overload pun tp still ko nak mkn benda lain, aku bley paham (apekah?)

mamaDhea berkata...

fuhh, sanggup dgn mengah2nyer menapak.. hehehe.. demi anak dlm perut terchenta.. ;P

NuRuL DhiA berkata...

mak aiii, sedap nye

Yan berkata...

MD,
tindakan apa nye nyah.. pasrah je la.. kekeke..

cik isz,
kasik can la kan.. sokmo takde selera.. hari ni tetiba ada, layan je la..

Sya,
ni bukan versi ngidam.. ni saja2 nak jugak2 makan..

ND,
mmg sedap.. seems like branch TW pandai buat.. tak macam taman connaught punya.. statement apakah?