Cari Something?

Rabu, April 08, 2009

Menahan Diri

Saya sedang menahan diri dari rasa nak muntah yg semakin membuak-buak.. 










Baru sekejap tadi manager kat sini bagi nasik lemak sorang satu kepada staf.. saya dah terbayangkan bawang-bawang di dalam sambal and what nots.. 

*Shrug*

12 ulasan:

Mrs Noba berkata...

nyah..ko makan ke idok nasi lemak nya?

::Umi Sufira:: berkata...

Cik Yan...sabar ek....saya dapat rasai keperitannya tuh..BTW, pagi2 muntah kuning tak waktu gosok gigi yang sampai sakit kat ulu perut tu?ngee...:P

~ ar.nie ~ berkata...

allergik tgk bawang ker, dgn apa jua jenis makanan?
- bz body :p -

Marisa berkata...

I really understand your feeling. Saya dulu begitu juga..... Sabar ye cik yan.... Mmg kena larikan diri sekejap.... kalau tak.. mmg uweekkkk ....

Mama Adib berkata...

sabar yea nyah

ku bukan morning sickness, skrg evening sickness, gosok gigi mlm2 jer terus uwek

Yan berkata...

MN,
surprisingly, aku berselera!!! sambal dia takde bawang kasar2.. sume hancus.. tp lama jugak la aku bukak bagi angin bawak lari bau dia tadi..

Umi Sufira,
sometimes.. uhuks..

cik Arnie,
mostly anything yg ada kaitan dengan bawang..

cik Marisa,
bau karipap pun tadi dah kembang2 tekak.. sabar jela aku..

mama adib,
bersatu teguh la kita menghadapi cabaran.. ha ha ha..

rina berkata...

siyannya dia...

sayangibu berkata...

sabo ye CY.. rasanya..sampai 4 bln nnt ok kot..faham sangat perasaannya..siksa kannn

Yan berkata...

cik Rina,
redah je la.. kan...

cik Intan,
ha ha ha.. mak siang malam doa dia abis menjelang 8 weeks :P

madamoiselleczar berkata...

hihihi...jgn hang muntah atas nasi lemak derang tuh syudah nyah!
btw, aku paham sesangat perasaan ko nyah..been there done that.ngeeee
sabaq na ...

Yan berkata...

Za,
kali ni kau takde muntah liuk ke weiii?

mimielola berkata...

Hmmm,.. aku dah komen kat Skype ;)