Cari Something?

Selasa, April 21, 2009

Pernah tak?

Pernah tak, you girls rasa macam nak something.. tp tak terluah.. then tau2 je benda tu dah ready?





Nothing big though.. ha ha ha.. ni bukanlah kes teringin nak LV or, or anything la kan.. letih plak nak list:P then tau2 dah ada depan mata. Hows that?




Just smalam, masa on the way back, dalam LRT.. saya rasa lapar la sangat.. ingat nak SMS my other half, mintak masakkan nasik.. so, balik2 tu nak goreng telur dadar ke apa.. itu je yg lalu kat tekak nowdays.. tapi tak terSMS.. what with the pain.. nak berdiri lagi dalam LRT.. hua hua hua.. mamat yg duduk kat depan saya, nak buat eye contact pun dia takmo pandang..





Tau2 je masa balik, masa my other half jemput.. beliau berkata,


"Yang, I dah masak nasik.. I dah siapkan sambal sardin yg pedas jugak utk you.. tinggal goreng telur je.."




Tak ke rasa macam bulan jatuh ke riba tu? ahaHAhahaAHahaha..

21 ulasan:

m-i-o berkata...

owh, itu memang HEAVEN namanya, nyah! mcm fuhhhhh lega je kan?

Nur berkata...

bestnyer ada laki yg memahami ekk!ah ah ah..
eh..tp betullaa, telur jer yg boleh telan, ayam dgn ikan rasa loya jer nowadays...CY gitu gak ke?sekapal laa kita.

Fid berkata...

pernah juga..
tapi aku lupa sequence

mimielola berkata...

A ah, mmg bulan jatuh ke riba

Yan berkata...

m-i-o,
did he read my mind? from far far away?

cik Nur,
ikan lepas lagi.. tang ayam, man man..

Fid,
ah ko Fid.. daya ingatan kau kan cemerlang gemilang terbilang..

Ms L,
kalau betul2 jatuh, aku lari dulu :P

Zety Zin berkata...

oh memang best kalu jadi gitu kan. tambah2 syayang dengan cik abang. hehe.

Marisa berkata...

wow! tu la 6th sense. saya amat selalu.... my hubby always said... all in my pocket.

KS berkata...

kan kan.. somehow our other half kadang2 boleh sense apa kita ndak without us telling them... kadang2 benda tu sangat simple dan mudah, tapi bila dia buat tanpa diberitahu... auuuwww... sungguh best skalik perasaan itu :)

Zuhaini berkata...

sweetnya... :)

Yan berkata...

ZZ,
heeee.. sapo tak sayang laki ooiii..

cik Marisa,
tu lagi dahsyat!

KS,
definitely.. tp hari2 nak buat telepati, lemau la mak.. kah kah kah.. eh, lemau plak.. lemakkk..

cik zuhaini,
it was :)

mamaDhea berkata...

untung tu CY.. balik2 terus ngap! hehehe..

satu lagi pepatah yg sesuai, bagaikan org yg mengantok disorongkan bantal! ;P

madamoiselleczar berkata...

kuang kuang kuang....selamat ko nyah ada laki yg ada sixth sense cenggitew..romantis banget seyh! :)
laki haku??! sixth sense dia tang bila aku nak mengikis jek yg dia dpt sense...kira ala2 dia dpt premonition yg aku nak mintak duit ke atau henbag ke atau intan berlian ke laaa! aci???! hangin haku! blum bukak mulut lagi..dia dah bebuat tidor...eeeiii

n.i. berkata...

macam bulan jatuh ke riba... kalau i, tak luah, tak dapat hahaha so selalunya akan kata "nanti ada duit, nak beli ni lah" dengan niat mintak dia beli sebenarnya... memang dapatla kalau dia ada duit hehehee

arina berkata...

ya allah memang sweet banget! laki akak buleh gak harap gitu. tapi paling top pun masak maggie buh telur je laa...

kahkahkah!

za, memang patut pun laki ko bebuat tido... kalo layan hang harus bocor poket! kahkahkah!

Mrs Noba berkata...

perghhh..best! best!
hmmm...lama dah husband aku tak buat masak2 utk aku...kih kih!
ni cam nak kena balik lambat jugak nih.

Mummy Dasy berkata...

bestnye klu dpt selalu camtu hahaha

Ummi Arissariz berkata...

aku norul la, geng duduk L4 masa kat kolej 4, UTM dulu. Konco2 aku masa tuh adalah hana, diana, zack, alie, wan..ko ingat tak? aku jumpe blog ko dari efi mek ganu tuh...hehehe..

Yan berkata...

Sya,
begitulah.. cuma mak still kena goreng telur la kan.. sbb Amir kata telur dadar yg ibu buat, syok :P

Za,
apa kata kau kejut dia balik, cakap, "eh, i bukan nak kikis duit you la.. aHAHhahaHaha.. sixth sense you salah la kali ni.. i yg nak bagi you kikis i" :P

k Ana,
sedapnya maggii.. harus import adik buatkan semangkuk ni.. hua hua hua..

MN,
yg tak tahan, masa aku tanya "pecite matahari hari ni?" and he replied, "camne nak tengok yang.. sibuk masak".. hua hua hua..

mommy Dasy,
kalau selalu, lemak la mak..

cik Norul,
aku rasa aku ingat :) maaf la.. grey cells aku byk dah expired.. good to see you around :)

chilun @ cik pau @ bibimie berkata...

selalu jugak dapat begitu. dah jodoh mmg six sense tu ado laa kan.. huhuhu...

m-i-o berkata...

errr CY, i think it's more because of the law of attraction - well - you know, the science of attracting errr yada yada yada. kahkahkah:)

Yan berkata...

cik Pau,
er, mak ni idak le selalu.. hihihi.

M-I-O,
kira kelaparan mak ketika itu adalah satu attraction yg kuat gile la kaedahnya ni..