Cari Something?

Jumaat, April 10, 2009

Pesanan Abang

Sejak dua menjak ni, tatkala kami melangkah pergi dari rumah makcik, Amir akan memanggil my other half.. dan kami berdua akan menoleh..






"Abah!! Bawak kereta elok2.. jangan langgar orang"





Apakah?




Kadang2, ayat tu bersambung lagi.. 


"Nanti orang mati.."




Kecik2 dah pandai peringat orang.. Amir dah besar esok, bawak keta baik2 tau?

7 ulasan:

mimielola berkata...

anak aku plak pesan kat aku, "Mama, nanti beli plaster kat ofis mama, ya?"

(???!!!)

Yan berkata...

plaster? aku pun confuse.. heee..

MommyDania berkata...

bagusnye abg nih. kalu mak dlu, pesan kt ayah saya..pa, bwk la laju2 sket. huhuhu

:: vErde+hAzizi :: berkata...

waaaaa...clever la u son!
bgus tue reminder from the love ones! ;)

Yan berkata...

MD,
ooohh.. kalau dia pun sama kat dalam kereta, mmg itu jugak la yg dia pesan..

Verde,
mana dia belajar pun tak pasti.. kah kah kah..

Mrs Noba berkata...

huishhh..pandai nyer!
tapi aku pulak yg seriau dengar...

Yan berkata...

MN,
mmg horror.. isk..