Cari Something?

Jumaat, April 10, 2009

Si Kecil Dalam Buaian

Saya telah ditag oleh cik Marisa yg cantik manis..

  1. Letakkan gambar profile anda:



    Gambar mmg kecik ropanya.. kah kah kah..


  2. Terangkan maksud gambar itu:

    Ini adalah gambar anak lelaki saya yg pertama, Amir Husaini ketika dia berusia, er.. er.. serius saya tak pasti.. Ia diambil ketika dia tidur di dalam buai sambil jarinya dimasukkan ke dalam mulut.. 


  3. Kenapa pilih gambar itu?

    Saya suka tengok gambar baby tidur.. rasa tenang je.. walaupun ada gambar anak2 yg lain ketika tidur.. tp, part ni saya tak pasti kenapa saya masih stick pada gambar ini sejak bertahun-tahun yg lepas.. mungkin saya seorang yg loyal? (macam pernah baca je ayat ni) :P In fact, gambar ini juga saya gunakan sebagai Avatar di kebanyakan forum yg saya join..


  4. Nak tag siapa???
    cik Iszan 
    mommysarah
    mama adib
    rina san

3 ulasan:

Marisa berkata...

cantik manis? gemuk kelat ada la! hahaha... clener india kat ofis aku describekan diriku yg gemuk2 putih2 pakai spek tu.... huhuuuu... mak kena diet! (tp pg td breakfast dunkin donut)

rina berkata...

saya dah jwb tag in advance cik yan. oklahkan... hehehe

Yan berkata...

cik Marisa,
abis, kau nak aku edit ke? kekeke..

Rina san,
kekeke.. OK je..