Cari Something?

Khamis, April 30, 2009

Soalan Gila

Dalam kesejukan ofis serta ketidaksabaran saya untuk punch card pada pkl 6.30petang karang, saya mengambil keputusan utk break kejap dari blacklist.php utk buat tag dari cik Efi..


1. If you can be an animal, what will u be? Why?
Kucing cute dalam donia.. Why? Sbb nak buat muka macam kucing dalam Shrek tu..

2. If you robbed a bank, what do you want to do with the money?
Joli katak la wei.. ni apa kes cite pasal rompak bank ni?

3. If you can teleport yourself anywhere in the world, where do you want to be? why?
Europe. Jalan2 makan angin.

4. If you know that you are dying, what is the last meal that you want? why?
Aku dah kuar show nak beranak pun terus takde selera nak makan.. inikan plak nak mati.. 

5. If you can only kill one person in this world, who is the person? why?
Seriau la soalan2 camni.. takmo jawab, bley?

6. If you can choose either to have more than 24 hours a day or can live more than 100 years, what is your choice? why?
Live more than 100 years. Bley merasa feeling2 antara orang tertua di donia..

7. If you can date celebrities, who is that person? why?
Hmm.. my other half.. TAPI dia perlulah jadik celebrity dulu kann.. 

8. If you can only have 1 thing in this world, what should that be? Why?
Ilmu yg bermanfaat (macam Efi jugak la..) dari ilmu bley macam2 reti.. reti buat emas.. reti buat duit.. Why? utk kesejahteraan bersama.. gitu :P

9. If you have the opportunity to tag 7 of your friends, who are they? why?
cikpuanmuda 
Rina-san
cik Zufa
cik Fid yg tengah bercuti di rumah
cik Sya
Ms Lola
cik Intan


Kenapa? Sbb mak suka nak tag diorang la.. aiyooo..

4 ulasan:

nelcyndana berkata...

betul ke CY nak idup 100 thn. kot alzheimer ke... keh..keh.. jgn marah. boleh kumpul pahala lagi kan...

miz_eda berkata...

jangan ko jadik kucing yang suka kejar cicak dah ler..:P

Mrs Noba berkata...

*sob sob*


hang tak suka tag aku ka???


*sob sob*


(sambil berlari ke arah batu belah batu bertangkup)

Yan berkata...

cik Aida,
oh, like we really have that choice kan.. kekeke..

Efi,
takde.. aku mmg nak buat muka cute tu je..

MN,
dah ada orang tag kau kan.. kekeke.. weh, batu tu pun dah tak cukup ruang nak telan org lagi dah..