Cari Something?

Khamis, Mei 07, 2009

45 minit di PCMC

Apa khabar kawan2? Saya ada di rumah.. dah dapat MC, takkan nak buat keje kan.. anak2 pun dihantar ke rumah makcik untuk memberi peluang kepada saya memperoleh rehat yg sebenar..

Semalam, saya ke Pantai Cheras, dihantar oleh si dia.. Alhamdulillah dapat pelepasan dari manager.. sampai2 je dah 3.30pm.. cari2 bilik doc.. based on Grey's Anatomy, maybe benda yg sakit kat leher + bahu ni ada kaitan dengan Ortho.. sekali masa tengah cari2, and when I was almost knocking at heaven's door an ortho specialist door, my other half ternampak pintu yg bertulis, ENT/Head & Neck surgeon.. ha ha ha.. apa lagi, terjah je la masuk..


Tak tau la apa kes kan.. Lepas soal jawab chronology of events, check sana sini.. check ada lumps ke idak.. the doc suspect ada infection.. but he gave me two questions :

Ada keje dengan foreigners tak?

Ada maid?

And I answered No for both.. yeah, my boss from Japan mmg la foreigner, tp dia datang pun hari tu je..

gedebuk gedebak, maka saya on antibiotic, which is safe for preggy woman like me.. dapat MC sampai hari ni.. Next week ada follow up..

Wish me well ya :)

12 ulasan:

Zuhaini berkata...

kesiannya... hope u'll get better soon! :) take care....

and have plenty of rest!

Ealyie berkata...

Take a good care CY,
Harap2 cepat la recover, preggy2 ni mmg kena hati2 lebih sikit..

fiza berkata...

Get well soon yer CY, hopefully tak der apa2:)

MommyDania berkata...

CY, sounds serious. U take care, plenty of rest. hope everything's fine, insya Allah.

madamoiselleczar berkata...

kahkahkah...ya ampon...aku rasa doc tu takut hang kena H1N1 kot :p
eeeiii..nauzubillah...btw, get well soon beb!

::Umi Sufira:: berkata...

Get well soon:)

mamaDhea berkata...

ish, tak baik lagi ek.. ingatkan salah bantal tu kejap je dah ok..

semoga lekas2 sembuh.. ;)

KS berkata...

i ingatkan u dah baik! tapi oklah u dah jumpa doc.

happy resting! :)

Sayang.Ibu berkata...

berpanjangan rasa x sihat ek CY.. rehat2 aje..get well soon...

Mommy Lyna berkata...

cik yan.

::Umi Sufira:: berkata...

CY, dah sihat karang sila kutip award eh!:)

Yan berkata...

girls,
thanks a lot :)

Za,
wei.. PCMC buat screening kat pintu masuk OK! kah kah kah..