Cari Something?

Jumaat, Mei 08, 2009

Are you the One?

Sila scroll ke bawah untuk entry baru (jika ada.. ha ha ha)

Setelah berjaya menangkap angka ini, saya mmg gedik2 utk menangkap nilai2 yg bernada serupa.. namun begitu, nilai yg seterusnya (44,444) terlepas dari pandangan mata.. tau je dah 44,44X.. tapi tarikhnya tetap saya catatkan dalam notes.. ala2 milestone gitu..



Saya jangkakan akan memperoleh nilai 55,555 tidak lama lagi.. Justeru, sudi apalah kiranya, kepada anda yg berjaya memperoleh nilai tersebut, menghantarkan screen shotnya kepada saya.. nanti saya bagilah something utk hargai susah payah bikin screenshot tu kan.. heee..



Terima kasih atas kunjungan anda ke blog ini.. Ia ternyata memeriahkan salah satu sisi dalam kehidupan saya :)

18 ulasan:

Zuhaini berkata...

tahniah! :) hehe.. x lama lg je tu utk 55,555 :)

ainie aziz berkata...

alamak...kena bukak setiap 5 minit ni. kejap je tu! hehe!

Mama Adib berkata...

ku pun terfikir kena bukak dan bukak lagi untuk menang nih kah kah

MommyDania berkata...

aiseh..idea sume sama. ikut luck la ye. CY, naneng mu ada jejaka idamanku, matthew mcnohey tu. sighhhhh

::Umi Sufira:: berkata...

tak sabar nih nak try 55555 fuh...BTW, bilalah blog saya nak capai angka tu haiii...

n.i. berkata...

woohoo!!!!

isz_3707 berkata...

babe, dah 55550 kang ko sms aku eh? jenuh ni aku refresh jek :P

Yan berkata...

girls,
lambat lagi la.. ha ha ha.. aku kat umah ni.. ENT/head & neck surgeon bagi MC..

eZa berkata...

CY, ke mana harus ku emel itu print screen 55,555 eh? ehehhe sudah dapat! ;)

Yan berkata...

cik eZa,
Thank you :))) bley hantar kat azelina AT gmail DOT com.. harus mak turunkan balik posting ni lepas ni.. kekeke..

::Umi Sufira:: berkata...

Saya juga sudah dapat...sila refer di blog saya:)

Zuhaini berkata...

erm.. yup.. nampaknya ramai dapat nih! :) saya pun berusaha, dan dapat that figure.. aduhai..

Yan berkata...

my hits counter naik once ada unique hits.. means kalau ada yg dah datang b4 this pada hari yg sama, dia static lagu tu jugak.. kekeke..

Zuhaini berkata...

erm.. tp saya try, dan dapat juga that 55555 tu.. so how..? hihi :)

Zuhaini berkata...

erm.. x apa lah.. saya simpan je la print screen saya tu. hihi.. karang merajuk pulak umi sufira dan eza.. :)

ar.nie berkata...

wahh, dah dpt screen-shot nya? Saya masuk hari nie, dah jadi 55,560...

p/s : Lama tak "melawat" sini, rindu rasanya... ekeke...

Yan berkata...

cik zuhaini,
just send it to me.. the more the merrier.. :)





hereby, mak isytiharkan, sudah cukup takat 3 orang ini saja.. kekeke..

eZa berkata...

ms zuhaini, we are all the lucky one ;) ehhehe :)