Cari Something?

Isnin, Mei 04, 2009

8 Soalan Je..

Saya dengan rasa bangganya nak bagitau telah ditag oleh MN dan cik Iszan tersayang..

Nama Timangan anda:
Banyak rupa & kaedah nama saya ni ditimang.. ada antaranya baru my other half discover.. sampai berkerut2 muka dia mendengarnya.. ha ha ha.. kita letak CY saja, boleh?

Anda seorang yang:
cantik, anggun, bijak bestari.

Insan teristimewa?? Describekan dia terlalu Istimewa di mata anda:
Biarlah rahsia..

Lagu kesukaan anda:
Search & Wings

Makanan kesukaan anda:
Masakan rumah yg dimasak oleh mak saya + mak mentua saya.

Warna kesukaan anda:
Biru kuning merah, TV tigaaaaa.. takdela.. biru + merah je..

Tiga benda mesti ada dlm beg anda:
Purse yg ada $$$, handset, kunci umah

Kali terakhir masa anda menangis & kenapa:
Last week kot.. masa tengok Grey's Anatomy.


Saya nak tag
  • KS yg baru saya kenali di alam maya sejak er, beberapa bulan yg lepas (bley ke i letak link you KS?)
  • cik Arnie yg ada di Langkawi
  • cik Intan yg baru balik bercuti di Desaru
  • Sya yg baru 1st time saya jumpa last Saturday
  • Umi Sufira yg baru terima adik ipar baru
  • Umi Nawfal yg saya sempat jumpa sekilas pandang.. ha ha ha..

8 ulasan:

::Umi Sufira:: berkata...

Omak ai! Siap ada description lg utk orang yg di TAG yer..hihi..thanks CY!:)

KS berkata...

terima kasih untuk tag ni...

oh sila sila.. boleh letak link. takde hal :)

Yan berkata...

Umi Sufira,
tengah tak larat nak buat keje la katakan.. tp buat TAG larat plak.. hua hua hua..

KS,
you are welcome bebeh.. ya udah diletakkan :)

Zuhaini berkata...

haha.. :) erm.. nangis tgk grey's anatomy..? sedih ke..? (ke salah satu sindrom preggy..? ) :)

Yan berkata...

cik Zuhaini,
tak pasti la.. tp saya mmg ratu air mata.. ha ha ha..

Umi Nawfal berkata...

betu lah.. mmg sekilas pandang! sungguh x hingat tau.. hehe..

Sayang.Ibu berkata...

Tag..lagik??? huahuahuaaaa... baru jek selesai bikin tag yg aritu CY ooiiii...tp x pe laaa... byk sket n3 mak arinih..tengs yanggg..

Yan berkata...

Umi Nawfal,
confirm mak tak cam hang kalau terserempak next time..

cik Intan,
nasib la.. hang baru jumpa mak.. ha ha ha..