Cari Something?

Isnin, Mei 04, 2009

Dilema Di Pagi Hari

Saya sangat lapar. Tapi saya tak boleh nak makan kerana ada rasa nak muntah yg membuak2 dari dalam diri..



Pagi tadi nyaris lagi nak buat scene kat Monorel Hang Tuah.. hua hua hua.. nasib ada tempat duduk menunggu utk saya menenangkan diri..





Bos saya di Jepun cuti hari ni.. hingga 6/5.. Golden Week? alangkah bahagianya kalau kami di KL ni berkongsi cuti yg sama.. seperti, ya.. seperti company di sebelah..













Later gorgeous.. I simply need a rest now..

Nota kaki: Gila jam balik dari JB smalam.. start dari Pedas Linggi, trafik gerak 10km/j saja!! 

13 ulasan:

MommyDania berkata...

wow..mcm best je golden week. u take care cik yan!

kaezrin berkata...

itulah saya pun nak golden week tuh..boleh ker>???

Fid berkata...

cik yan
golden week mmg golden tapiii.....kalau aku...golden week in japan for me was(is) staying at home watching the TV sebab pa?
sbb mana2 pi pun manusia ramai
tiket kapal pun mahai....

hahahahaaa

n my 1st golden week experience sgt memilukan
kami tak tau golden week ATM machine pun CUTI

maka golden tak golden mmg wangnnya yilekkks sbb tak ambik!

Zuhaini berkata...

siannya.. masih loya2...

erm.. best tu golden week! haha.. :)

Yan berkata...

MD,
thank you girl..

cik kaezrin,
bley.. tp kena tolak AL la.. ha ha ha..

Fid,
apa ke benda golden week ni pun aku tak tau.. adakah jepun mmg byk public holiday?

cik Zuhaini,
lagi best kalau kami pun dapat cuti :))

Nur berkata...

tak best kan?the loya2 i mean..sy pun merana cam cik yan gak...

Yan berkata...

cik Nur,
i'm hoping it will end by this friday.. coz I'm gonna be 12 weeks by then.. hua hua hua..

Sayang.Ibu berkata...

alahhh...syiannya CY..aritu pun blh nmpk ketidaklaratanmu masa kenduri..get well soon yer...

Yan berkata...

cik Intan,
muchas gracias bebeh!

Umi Nawfal berkata...

u go girl! cik yan boleh punyee.. hehehe..

Fid berkata...

CY
golden week tu golden sbb cuti umumnya berderet2...1..3..5 kot aku tak ingat

Yan berkata...

Umi Nawfal,
iyolah.. heee..

Fid,
aku dah google tadi.. kekeke.. tahun depan lain plak tarikhnya.. tp dia mmg nak bagi cuti berderet isnin sampai rabu..

Fid berkata...

CY
golden week tu mmg 'acara' depa mmg depa akan deretkan juga apa2 pun hahahaa
kontrol oleh manusia hahaha