Cari Something?

Isnin, Mei 18, 2009

Amazing Blog? Auwww

Saya telah diberikan award ini oleh Umi Sufira.. tadaaaaaaaa





Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award nie :

Umi Sufira ialah
  1. Seorang ibu muda beranak dua.. dua2 ppuan tawww..
  2. Perempuan yg cantek dan jelita
  3. Selalu buatkan saya terliur dengan entry makan2 dia.. kuah pecal tu.. mak ingat lagi oK!!
  4. Sedang sibuk uruskan rumah barunya.. tengah catkan?
  5. Seorang yg sangat peramah, sampaikan saya nak nyorok kat tepi dinding masa ke rumah dia pun tak sempat!

Setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award yg seterusnya :

  1. Saya seorang perempuan, isteri, ibu dan dot dot dot.. ahAHahahAHahHAa
  2. Umur saya 31 ini tahun
  3. Hobi saya ialah mengumpul setem duit lama.
  4. Saya sedang preggy 13 minggu anak ke-4. Pada masa yg sama, masih menyusukan anak ke-3 yg bakal mencecah 22 bulan 5 hari lagi.. yay! Lagi 2 bulan mahu grad! yabedabedu!
  5. Saya sangat sukakan $$$, in any currencies.
  6. Saya sedang bersabar utk mengcash-outkan cek Nanang saya.. hinsh..
  7. Saya tak sabar nak balik rumah
  8. Saya, er.. saya merupakan isteri kepada seseorang untuk hampir 6 tahun lamanya.
  9. Di atas meja saya ada 1/3 biskut samprit.
  10. Saya teringin nak makan Kenny Rogers.

Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnye dan describe ttg mereka :

  1. Pulang balik kat Umi Sufira.
  2. MN - yg baru pulih dari gundah gulana lantaran suami tersayang masuk hospital
  3. Ms L - yg sedang berpuasa utk kesekian harinya
  4. cik Slurp eh, cik Isz - yg baru pulang dari sesi melarikan diri
  5. cik Intan - Yang baru menyambut harijadinya semalam. Happy birthdayyyy to youuuu..
  6. KNV - yg tak dapat saya terjah comment box nya hari ni.. geram je tengok Demi Moore tu..
  7. M-I-O - yg bikin entry sentap hari ni
  8. cik Efi - yg baru sudah melaburkan sekian MYR di Isetan KLCC :P
  9. Buk E - yg saya teringinnnnn sangat nak makan browniesnya
  10. Last but not least -- cik Rizza - bila kau nak balik? aku nak makan kek cekelat!

9 ulasan:

Nur berkata...

oh..cik yan,
(w/pun ku bukan penerima tag, tp nk nyibuk komen gak!)

lega rasanya, ingatkan sy je yg x boleh terjah komen box knv tuh!

knv berkata...

mekasihhhhh!!

award ini amat menceriakan diriku yang mandom pada hari ini!!


eh, apsal takleh komen my blog??

patut la sunyi sepiiiiiii jek!

hahahahah!

sila2lah komen sekali lagik yek!

:P

Yan berkata...

cik Nur,
amik je.. hihihi.. tu la, dok diskas dengan Fid.. dia pun takley..

k Ana,
yay! dah terjah.. tp komen sebenar pagi tadi dah ilang dari ingatan la..

Sayang.Ibu berkata...

a'aa mmg xleh terjah komen KNV laa..ku ingat ku sorang jer..;p
CY..macih yer for the tag,award & wish...:)

rizza berkata...

thanks cik yan....

::Umi Sufira:: berkata...

Omak ai! Sungguh yang positif lagi indah2 belaka tentang description saya itu;P tang tak sempat nak nyorok tuh yang tak tahan..kahkahkah..serangan soklan bertubi2 eh?;P

isz_3707 berkata...

klau nak Slurp xboleh cik, kene puan :P. mekasih yang, nanti haku tepek naa

Yan berkata...

cik Intan,
sama2 kasih.. hihihi..

Za,
sudi2lah terima ye..

Umi Sufira,
takde la.. exaggerating je.. nak lari mana la dalam mabuk2 hari tu.. jalan pun pewai :P

puan Slurp,
baik!

m-i-o berkata...

CY, mak dah buat 2/3 drp tag ni kat blog. ah ah ah. tak dan nak sambung lagi 1/3. shooting manjang.

tq yea CY:) mak buat dengan penuh semangat kesukanan. ah ah ah.