Cari Something?

Selasa, Mei 19, 2009

Cuti

Saya rasa seolah-olah perlu bercuti sekejap dari arena blogging.. (tak tau la kejap tu macam mana.. sapa yg kenal, tau la sekejap saya tu.. ha ha ha).. pasal idea takde.. dan mood nak buat keje pun suam2 kuku..







Saya mengantuk pun ye.. Amir tiba2 muntah2 sejak pkl 2 pagi malam tadi.. dia kata pening kepala.. ni mesti ada game running dalam kepala dia ni.. sbb b4 that, makan sume OK je.. dan yg paling tak best, dia suka nangis2.. dan paksa2 diri untuk muntah.. argh!

Zeri plak muntah mangga.. terlebih dos gamaknya..






OK la. lain kali jumpa lagi.

8 ulasan:

madamoiselleczar berkata...

huh..musim la kot ni..danial dgn alia pon kena batuk..nasib tak demam la. so, skrg ni dgn haku skali sakit tekak..perit nyaaaaaaaaaaaaaaaaa :(

madamoiselleczar berkata...

ooops..takde makna hang tak berblogging nyah..bole naik kurap jari jemari hang kalu hang tak post satu entry sehari beb :p hihihihi

hang kan blogger tegar beb!

Zuhaini berkata...

la.. nak menyepi ke..? hmm.. senyap sikit la dunia blogging ku.. hihi.. :(

anyway, mangga..? aduhai. takutnya.. saya dgr2 mangga x digalakkan makan (esp dari siam) erm.. H1N1 punya penangan.. payah nak makan.. tak tau iye ke idak..

knv berkata...

wahai blogger tegarrrrrr....

usahlah menyepiiiiii......

harus tak ceria hidupku nantik!

uhuks!

:P

Sayang.Ibu berkata...

ku kan merinduimu CY..toksah laaa cuti lelama

Yan berkata...

Madam Za,
ni kan dh ada 1 posting.. so tak bley la naik kurap kan.. ahAhahAHHAhaha..

cik Zuhaini,
sekejapppp je.. sekejapp saya ni 5-10 minit je.. hihihi.. mangga pun ada kaitan dengan HIN1 ke?

KNV,
kasik can la.. hibernate sejam dua.. :P

cik Intan,
serius.. kejappppp je.. cuti selagi idea takde je.. karang buat posting sampah, org nyampah.. hihi

mommylyssa berkata...

jgn nyepi lelama...

nanti rinduuuu nak baca ur postingsss ;-)

Mrs Noba berkata...

beb...jangan la dikau menyepi *sob sob*



aku takleh la tgk bebudak muntah. sedih aku!