Cari Something?

Ahad, Mei 03, 2009

Cerita di Kenduri Perkahwinan

I went to kenduri adik Umi Sufira yesterday.. with my sister + her daughter, altogether with Amir & Arif.. at first nak pi dalam 12.30.. tp tup2 je rasa macam nak muntah berbagai.. dah 2.30pm baru rasa OK.. heee.. tu pun nasib baik OK..


sampai sana dalam 3pm+.. selepas berjaya menyesatkan diri 2 kali.. yeah, I know.. I'm SUCKS in reading map.. kah kah kah.. 


Managed to meet Umi Sufira herself (cantekkkkkk) dah nampak masa awal2 tapi takut nak tegur.. heeee, cik Intan (gorgeoussss), cik Sya (kecik molekkk OK!) and Dhea, comelnya dalam baju kurung.. + Umi Nawfal.. ah I cant write much about her, pasal mak bz menyuap Amir time tu.. plus I just had a glance of her.. dia dah nak balik gamaknya time tu..

Its great to meet all of you girls.. But sorry cant talk much.. I was surpressing rasa nak muntah berbagai at that moment.. 

Nota kaki: Sya, masa mula2 nampak hang, mak dah target ni Sya sbb Umi Sufira dah bagi hint yg hang ada.. TAPI, aku bley plak tak confident nak tegur hang terus.. aku mmg dasar kayu tak cam muka orang!! Sorry girl.. 

7 ulasan:

isz_3707 berkata...

kenapa ISZAN takde dalam kenduri tu? JB kan? uwaaaaaaaaaaaaaaaa

Umi Nawfal berkata...

hihi.. sori la x dpt nak stay lelama.. my niece dah ngaruk2 dlm keta.. x sempat nak sembang2 kan.. sempat senyum2 jek.. by the way, harus buat perjumpaan lenkalli nih..! nice meeting u!!

::Umi Sufira:: berkata...

CY, happy sgt sudi datang walaupun dlam keadaan kemabukan mu itu..amir and aliff memang cute:) jangan serik eh dtg kg yang ceruk dan berpanas smalam..hee...ada rezki kita jumpa lagi..;)

P/S: Cik Iszan mesti telah terlepas n3 jemputan mak, sori eh mak tak jemput datang..

Yan berkata...

cik iszan,
tu Umi Sufira dah jawab.. heee..

Umi Nawfal,
hehehe.. mmg confirm mak tak cam muka hang.. pasal mmg just a glance kan..

Umi Sufira,
nice meeting all of you.. pagi ni baru dapat baca entry pasal tangan mu yg berplaster itu..

Sayang.Ibu berkata...

CY..ingat nak gak sembang lama2...tapi mak malu nyahhhh..auwww...hahahahaaa...lagipun Mr H da signal2 ajak gerak,coz nak p bercoti2 kat desaru lak pastu..btw..nice meeting u..ensem laa budak 2 org tu..leh wat menantu...;p

Yan berkata...

cik Intan,
bestnya.. never been to desaru tho.. ha ha ha.. sorry la kalau mak ala2 less friendly.. hinsh..

mamaDhea berkata...

CY,
kecik molek ke kuruih kering lagik sesuai? sbb aku rasa klu angin kuat sikit bertiup, mesti melayang dah aku nih.. ;P

tak sangka plak hang dtg tau CY.. bila si mimi habaq yg hang dtg, teruih laa mak eksaited lebeyy nak berjumpa.. tak kira laa hang cam mak ke tak, mak tetap eksaited nak tegur hang tau nyah!! kahkahkahkah!

sorilah ek klu mak terlebih byk tanya.. kesian hang nak melayan bersembang.. ;P

btw, gerammm tgk si amir & alis tu.. baik je main berdua adik beradik.. err, mak nak book alis utk Dhea lah, buleh? heee...