Cari Something?

Rabu, Mei 27, 2009

Pemuji Kelas Pertama Tahap Dunia

Sejak dua menjak ni, Amir begitu kepingin nasik ayam buatan saya.. dan mungkin juga buatan makcik si penjaganya..

tempoh hari, bila saya ajak dinner sama2, dia kata

"Amir dah makan nasik ayam kat umah tok petang tadi.."

"oooh ye? sapa yg masak sedap? ibu masak ke, tok masak?" <<<-- ni mmg soalan berani mati..


"Tok masak sedap.."

dia pause kejap.. mak dah sesak nafas.. kah kah kah..














"Ibu masak pun sedap.. dua2 sedap.."





Fuh! kecik2 dah pandai jek ibu ek? ahAHahAHaHhahAHaha..




Nota kaki: Posting ini dibuat lantaran Amir request utk nasik ayam lagi malam ni.. haiii.. pkl bpa la kita nak dinner sayang oooiii..

12 ulasan:

knv berkata...

hahahahah!

beli ajelah yan. dia takmo yang beli ke?

Ealyie berkata...

ibu.. anto sikit nasik ayam kat pasir gudang boleyyyyyyyy?? ;p

Ayu berkata...

Dia bagi motvasi suruh mak dia masak nasi ayam selalu. Tak pun takut CY kecik hati. Bijak.

Sayang.Ibu berkata...

hahahhaaa...mmg laaa budak2 skang nih bijak tollll...;p

ainie aziz berkata...

tu mmg jawapan standard kan! my kids pun sameee. nak jaga hati la konon. hahaha!

CY3.5 berkata...

k Ana,
dia tau beza.. hua hua hua..

cik Ely,
alah.. tak sesedap mana pun.. kat pasir gudang tu melambak org jual nasik ayam!

cik Ayu,
mmg seronok tengok anak2 makan.. tp time hari keje ni, kureng sket motivasinya.. kot simple2 tu saya gagahkan jugak..

cik Intan,
tapi dia paused!! tu yg mak masih ada makan hati sket :P

cik ainie,
yep.. mana blajar ntah.. kah kah kah..

Nur berkata...

CY3.5,
bley geng dgn hubby sy asik nk mkn nasik ayam jer...kita yg buat ni dah x lalu dah!tp disbbkan syg kuturutkan jua..(chewah!)

MommyDania berkata...

xpe CY3.5, msk ns ayam plg cpt. klu saya rebus ayam dlm microwave. smbil tu gi mandi/solat segala. turun2 msk nasi, grg ayam td. siap! eee...nk gi cheras la mkn ns ayam..masak lebih yek!

Zuhaini berkata...

haha.. pandai dia ambil hati ya! :)

wah.. mesti sedap nih! :) terliurnya....

CY3.5 berkata...

cik Nur,
itu lah.. demi yg tersayang.. ha ha ha.. poyokah ini?

MD,
mak buat keje slow OK.. tu yg tak dapek nak nolong tu.. kah kah kah..

cik Zuhaini,
biasa2 saja.. tapi tekak dia mampu menerima.. bersyukur sangat dah ni.. hihihi

Ealyie berkata...

Ibu.. org ngandung takmo nasik ayam beli kat sini. Dia nak CY3.5 buat!!!

madamoiselleczar berkata...

hiks...Anak ibu sungguh laaaaaaaaaaaa :p
opps..ibu! saya nak jugak buleh? tetibaaaaaa...... aHaHaHaHah