Cari Something?

Rabu, Mei 13, 2009

I Cant Sleep

All the boys in the house dah selamat beradu.. the only rose, masih terkulat2 depan laptop.






Mata, oh mata.. pejamlah dikau.. takde sapa nak nyanyikan lagu Tidurlah wahai permaisuri nyaaa.. ahAHahahAhahaha..




Nota kaki yg tiada kaitan: Sungguh lain rupa Liyana Jasmay dalam iklan Maybelline Cat Eyes tu.. kalau takde tulis nama, mmg tak cam!

7 ulasan:

Mrs noba berkata...

Aku pun x tido lagi.ada org demam.

mimielola berkata...

Siapa Liyana Jasmay? Dia pelakon kan? I mean dia pernah berlakon citer apa?

Sayang.Ibu berkata...

sungguh ku x prsn tu liyana jasmay.. mimilola..dia ada berlakon citer castello yg jd anak rosyam noor tu...kan CY kannn???

knv berkata...

tidurlah wahai rose...!

:P

knv berkata...

rasanya lagi cantik LJ masa dia tak makeup! kan?

Yan berkata...

MN,
biar betul kau komen pkl 3pagi.. heee..

Ms L,
er.. er.. aku tau dia pelakon je.. tp tak tau cite apa..

cik Intan,
gamaknya la. hahaha.. mak perasan dia ni sbb ada kuar TV recently..

KNV,
dia ada berlakon cite lagenda tu nanti.. beauty + the beast ok.. heeee.. tp tajuk tukar zati + si mawas :P

mimielola berkata...

Anak aku baru je layan Beauty & The Beast - melopong dia tgk tv