Cari Something?

Rabu, Mei 13, 2009

MC lagi

Ya.. saya di rumah.. MC.. kata doc, bengkak sudah surut.. bermakna, sesi medication yg lepas menunjukkan hasil.. maka beliau meneruskan sesi antibiotik utk saya bagi tempoh beberapa hari lagi.. by next week, kalau tak surut sepenuhnya, saya akan melalui proses ultrasound.. Now, that may sound scary.. ahaHAhahahAha..


Anyways, ada satu soalan yg masih diulang -- pernahkah saya mengalami luka ketika menyusukan Azri? sbb saya mention kepada beliau bahawa saya pregnant + masih menyusukan.. sepanjang ingatan saya sejak akhir2 ni, walaupun ada ketika Zeri tersasul/tergigit, tapi takde la sampai luka... rasa OK je.. would there be any infection yg saya tidak sedari?


Saya juga ambil kesempatan buat checkup pregnancy di klinik berhampiran rumah saya.. #4 is 12 weeks 5 days now.. EDD is 20/11/2009.. sume sudah complete.. mata, tangan kaki berbagai.. tinggal untuk dia membesar bagai johan saja dalam perut ni.. alhamdulillah.. dan perasaan saya bahawa saya preggykan twin adalah tidak benar sama sekali..


OK lah.. nak meneruskan misi bloghopping pada kelajuan HSDPA yg sekejap2 bertukar menjadi UMTS :P

15 ulasan:

::Umi Sufira:: berkata...

Sound really serious eh!Seriau pulak mak..papepun get well soon!

isz_3707 berkata...

patutla xde kat Skype, kat umah ghopenyer

Zuhaini berkata...

siannya

take care ya...

banyakkan berehat..

Mrs Noba berkata...

rehat la beb...
moga #4 (cheh, mcm kod apa la pulak) membesar bagai johan! kiut miut segala...amin!

MommyDania berkata...

ahha..jantina masih tak dpt dikesan atau dirahsiakan? hehehe. take care CY

p-na mama oja berkata...

take good care of urself & baby..
hope semua ok...

mommylyssa berkata...

take care!!

n.i. berkata...

take care!!! Insya Allah everything will be fine

Siti berkata...

naper sebenonya cik Yan???

hmm.. aku pon masa memula preggy, berangan preggy twin sbb nye mabuk lain macam... hehehheh.. tapi scan sorang je ihikss..

nway, take care

Marisa berkata...

take care CY....

Yan berkata...

girls,
thank you! thank you! hanya ALLAH yg dapat balas doa kalian :)

Mama Adib berkata...

aku pun perasan twins jgk, pasai per, sbb besar semacam jer perut aku ni

g scan smlm dr kata byk betul lemak u. boleh

CY berkata...

MAA,
baru naik sekilo, doc dah suh aku cut down nasik lemak berbagai.. heeee..

noor asyikin berkata...

cik_yan, tahniah..ko menang sbb no 4 dah...aku lak fobia!ishh..seriau!take care

kikin berkata...

cik yan amek la award kat blog kin eh..saja main2