Cari Something?

Jumaat, Mei 29, 2009

Keliwon?

Untuk yg datang ke sini guna search engine, maaf la.. saya belum ada er, keinginan nak buat review pasal Keliwon Season 2.. in fact, saya dah tak tengok sejak minggu lepas..

Saya, tetiba rasa malas nak tengok cerita-cerita seram Melayu. Rasa macam tak membangunkan minda bila kita diomok-omokkan dengan bermacam jenis hantu yg ada kat Malaya ni.. 


eh, kau baru perasan ke Yan? 
Dah lama dah perasan.. tp saja je nak layan jugak.. 
Kira sekarang ni dah betul2 sedar la?
Entah.. tak pasti la.. kot esok2 tertengok lagi..

Aih, ni dah masuk kes siri bercakap dengan jin diri sendiri nii.. 



Baik saya stop sebelum saya bertambah weng.



10 ulasan:

::Umi Sufira:: berkata...

Eh tapi yang malam tadi punya saya rasa seram jugakla..pasal SAKA..sebab arwah pakcik saya ada pengalaman ngan SAKA MAKA nih;P

knv berkata...

yan, harus takyah tengok. takde plot, takde moral, hanya hantu semata. total dipsh*t!!

tak paham kenapa gomen buleh lulus cerita2 macam nih.

eh aku lak yang emo!

:P

CY3.5 berkata...

Umi Sufira,
saya mmg tak dan nak tengok.. anak2 ajak layan Shrek 2.. hihi..

k Ana,
itulah.. ada moralnya k Ana.. jangan jadik sesat macam yg dilakonkan :P tp zaman2 dolu macam2 takley.. org flem kata nanti kreativiti tak berkembang la apa la.. sudahnya sume cite seram jadik mimpi :P

Nanak berkata...

saya adalah PENAKUT...tgk iklan Keliwon pun saya tutup mata..entah kenapa..tp dulu masa velajar pernah tgk filem hantu dipmwg..midnite movie pula tu..tp skng btl2 tak berani...muahaaa

mamaDhea berkata...

saya tak sempat tgk pon semlm.. actually, dah beberapa minggu jugak tak layan keliwon nih..

p-na mama oja berkata...

p-na pn dah layan keliwon nie.. hantu dia x seram langsung... tah hapa2 tah..

masa nyang rapik dlu tu ada gak la keinginan follow smpai final...

CY3.5 berkata...

Nanak,
saya lebih seram tengok cite suspen dari cite hantu.. kekeke..

Sya,
samolah.. apa org kata tu? the momentum is not there anymore.. cewah!

cik P-na,
hantu dia suka buat lintas hormat dalam rumah kalau based on season 1 la..

m-i-o berkata...

haiseh....CY3.5 dah pencen wat review pulak.

tension mak! nk tengok sendiri dah sah2 tak mungkin terjadi punye.

:P

CY3.5 berkata...

M-I-O,
pencen bermasa ni.. datang angin mai rajin, mak layan la gamaknya.. (kot lepas ni terus demam dengan House la, Prison Break la.. aih!)

MN berkata...

alaaa..abis sapa nak citer kat aku psl keliwon??? *wink*