Cari Something?

Jumaat, Mei 29, 2009

Thank God It's Friday :)

I am sleepy. Sleep late last night. My other half went out with his friend.. so I took the time to be with the kids, upstairs melayan Shrek 2.. ha ha ha.. baru 1st time dapat nak layan betul2..




cute kannnn?
Pic credit to here



Another 2 main casts mati.. mana mak tak sebak?

bila depa dah tido, mak budak plak layan Grey's Anatomy season 5 Episode 23 & 24.. meleleh2 air mata.. haih.. dah sudah penat menangis berbagai, pi lipat kain yg menimbun2 plak.. ditemani dengan Bersamamu yg hmmm.. you know what I meant.. lipat, lipat.. amik ko.. sampai 1.30 pagi :P

Pastu takley tido.. layan Sudoku plak sampai ngantuk..



Cepatlah habis hari Jumaat. Tak sabar nak weekend.




8 ulasan:

Zuhaini berkata...

best kan Shrek 2..? :) laagi kelakar dari yg first! :)

Grey saya x follow la.. :(

Nanak berkata...

Shrek 2 tak tenagok..yg 1st pun dah lupa citer dia mcmana..
Grey's Anatomy..mula2 dulu saj aikut..pastu...malas..heee

::Umi Sufira:: berkata...

Saya pun selalu tak sabar nak tunggu weekend..nak perabiskan cat rumah yang tak siap2 tuh;P

CY3.5 berkata...

cik Zuhaini,
saya ni, tak follow shrek.. tp mmg my other half kata 2nd lagi best..

Nanak,
saya start suka GA sejak season 2.. season 1 tak tau langsung apa ke citenya..

Umi Sufira,
bestnyaaaaa nak duduk umah sendiriiii.. kita balik JB nanti bley la makan2 pecal :P

knv berkata...

itu la kuching kiut yang garang pakai boot tu kan?

CY3.5 berkata...

k Ana,
ha ah.. buat muka kiut, lepas tu terajang orang :P

p-na mama oja berkata...

sama la kita... cuti.. cuti.. x sbr nk cuti..yea yea...

pinkytoe berkata...

wehh sapa yg mati ni weh..aku season 1 tgk. la ni ntah apa apa, tak tercatch up timing nyer. lagipun laki aku mmg tgk channel astro je. gamak if rancangan tv biasa tu susah aku nakselit citer aku