Cari Something?

Khamis, Mei 28, 2009

Mana Satu Yang Lagi Stress?



A) Takde air

atau

B) Takde letrik





22 ulasan:

Mama Adib berkata...

umh kitak ada tangki as back up, jadinya stakat takde air sehari dua kita leh idup lagi.

jadinya kita pilih akan stress tanpa elektrik hu hu hu hu

Ayu berkata...

kalau tak ada, mcm MA guna air tangki

tak ada elektrik, guna lilin

mana-mana pun boleh stres, boleh ke jawapan mcm ni

Ms Lola berkata...

Takder letrik.

Err... adakah jawapan bias di situ? Hahahahaha

MommyDania berkata...

both. awat CY3.5? (mcm jenuh den nak type 3.5 nih..lps ni sy type CY blk je la yek)

MN berkata...

takde air. kalo nak terkucil or terber.. guano???
guna tisu??? tak gamak den :(

mamaDhea berkata...

takde air..

tp, klu takde letrik pon stress jugak sbb anak2 sya ni kuat berpeluh.. bila dah peluh satu badan, mesti laa tak selesa kan.. err, pon boleh stress kan?

m-i-o berkata...

takde letrik.
kalo malam2 gile punye panas weh! budak takleh tido, mak budak lagi la takleh tido.

kalo siang, kat opis takde letrik mak sukak! nak pulak seharian - wah, boleh balik awal - online kt umah. kahkahkah!

takde air.
kat umah boleh tahan lagi. agak2 malas basuh pinggan boleh makan kat luar.

kat opis? aishhh kes naya la. org lain ok je. tp mak kan satu2nya melayu muslim perempuan. SENGSARA wokeh.

isz_3707 berkata...

err both?

Ealyie berkata...

takde air.. ni zaman dok asrama la.
takde letrik.. ni zaman da jadik bini org & mak budak ;P

ar.nie berkata...

BOTH!
Tapi, kalau kena pilih salah satu, vote for "takde air".

::Umi Sufira:: berkata...

Takde air.....dah pernah rasa both..takde air paling seksa...baby pon takleh mandi huwaa

CY3.5 berkata...

girls,
for me,
takde letrik sucks sbb panas, takut EBM cair berbagai..

takde air sucks to the max.. sume aktiviti berkaitan air -- be it solat, mandi, bersuci berbagai, abis sume tergendala..

MMA, cik Ayu,
kot air tangki pun dah abis, lagu mana? huwaaaa..

Ms L,
kau sendiri tahu jawapannya.. :)

MD,
takde hal.. hihihi.. yeah, both pun ye jugak.. cuma mana satu yg paling gitu..

MN,
mmg tak gamak!!

Sya,
betul.. lagi2 bila malam.. nak ukur jalan kat mana.. kot siang2 bley bawak pi keluar..

M-I-O,
pernah jadik kat ofis mak dulu.. alih2 dah nak melangkah kuar balik, tup2 letrik ada.. cis!!

cik isz,
sila pilih satu saja.. idup atau mati :P

cik ealyie,
mak tak kesah kalau takde air.. TAPI tolong la bagi notis.. ni ada tadah sebaldi je.. orangnya ramai.. ha ha ha ha..

cik arnie,
terima kasih atas vote anda..

Umi Sufira,
itu lah.. hinsh..

Zety Zin berkata...

takder air. kalau anak2 terpoo, tak daya den nak ngadap kan nya. huhu.

takde letrik, anak2 mak kuat nau berpeluh. harus si abang ngamuk sakan macam hape.

Fid berkata...

disebabkan kena pilih
aku stress gaban kalau tak ada air!!
tak de letrik panas bagai bleh tahan tapi kalau tak de ayer sakit perut nak poo poo sapa nak tanggung???

Fid berkata...

CY3.5
tambahan komen
kalau takut EBM cair....sia guna techni ice bnyk2..bubuh penuh peti ais(2 sheets dah cukup)
tapi jgn buka peti ais selagi tak de letrik
cuma kalau tak de letrik time wiken stress la sbb takleh online but still ok leh pi kedai mamak cari letrik...

pengalaman tak ada air..huhuhu seksa....

knv berkata...

takde airrrrrr!!!

rizza berkata...

tak de air....

ko tau sini qld je dah sengsara kena jimat2 air tau...

jua berkata...

takde air!!

aku rela tadah dalam washer machine drum seperti yg telah aku lakukan beberapa bulan lepas.

eZa berkata...

xde air! seksa woo... kalau xde letrik leh la jgk kipas2 manual ke hape. tp tetap sucks jgk! ehhehe ;)

Sayang.Ibu berkata...

Takde letrik.. sbb x senang ati pk frozen stok dannnnnnnn
TAK BLH BLOGGINGGGGGG..mmg stresss nyahhhh...;p

CY3.5 berkata...

ZZ,
mmg.. hari tu masa blackout, anak2 mak tanya -- "letrik abis ke bu?" layan je laaaa..

Fid,
hihihi.. mmg aku praktis lagu tu time blackout.. tp aku mampu rasa tenang dalam sejam dua je.. kalau lebih, macam kucing nak beranak!

k Ana,
another vote for takde air!

Za,
macam apa je kena catu2 ni kan..

Jua,
kalau dapat notis, sume bekas yg ada aku nak tadah!

eza,
yep.. letih tangan dok mengipas je la kan..

cik Intan,
iyo lah.. kekeke..

CiKaYu berkata...

CY
dua-dua takde saya tetap stres..