Cari Something?

Jumaat, Mei 15, 2009

Tergedik jugak

Pagi ni melawat2 blog kawan, ternampak transformasi gambar yg Ms L buat pada gamba familynya.. apa lagi, saya pun gedik jugak la nak try :P

takpe la gelap.. mmg dah gelap pun.. kah kah kah

12 ulasan:

mimielola berkata...

vavava.. family portrait gitu

Zuhaini berkata...

haha.. x leh jadi nih.. semua org buat ya... nanti saya cuba! :)

madamoiselleczar berkata...

hang guna effek charchoal gaks ke beb?

Yan berkata...

Ms L,
gamba raya tahun lepas daaa..

cik Zuhaini,
coba, jangan tak coba..

Za,
aku guna ink kot.. sbb aku save gambar as inky :P

rina berkata...

1st time tgk muka CY walaupun dalam kesamaran. tp kalau selisih bahu kt psr tani kompem tak perasan gak lagi ni...

Yan berkata...

rina-san,
saya sangat2 low profile.. tolong jangan cam saya.. ha ha ha..

Marisa berkata...

nanti2 upload gambar ber-enam lak ye.....

Yan berkata...

cik Marisa,
tang tu laaaaammmmbat lagi.. ha haha.. hujung tahun dowh!

m-i-o berkata...

isy. mak pun nk try. tp kena tunggu balik rumah dulu la. takde gambar yg sesuai yg nk di try & error kan :P

eh semua blogger misteri telah membongkar gambar masing2 ekk...misteri tak berapa misteri. at least nampakla outline :P

Yan berkata...

m-i-o,
alah.. try je gamba apa2 kat internet tu.. nanti kat umah bley blasah je terus.. hehehe..

nelcyndana berkata...

ni gambar xnak bg org cam ni...!

mamaDhea berkata...

uih.. baru perasan CY buat mende alah ni.. kreatip! :P