Cari Something?

Jumaat, Mei 15, 2009

Yang Mana Satu?

Saya adalah seorang cheapskate.. makanya, bila dah terkumpul sekian2 treatpoints, maka saya suka lah hati nak redeem..

Saya teringin nak ada handbag lagi.. kalau asik lenjan ni je hari2, bukannya bley nak beli baru dalam sekelip mata.. ha ha ha ha.. silap2 kena tunggu tua setahun lagi.. argh!

Jadi, apakah pendapat kawan2 tentang handbag di bawah.. saya kalau bley takmo tambah2 duit.. nak guna treatpoints saja2.. pasal dah tambah duit utk redeem points kat CC lagi satu..



Georgie Valentino Ladies Handbag (Light Brown)
Made from mix leather.
Size: 38.5 L x 13 W x 28 H cm


ATAU




ELLE Lynette Handbag
1 main compartment, 1 phone pouch and multifunction pockets inside. 
Made from PU material.
Size: 34 L x 11 W x 23 H cm


Nota kaki: Pendapat diminta sbb saya kayu bab2 material dan bla bla bla..

15 ulasan:

Zuhaini berkata...

ah.. saya pun blur bab2 material nih.. tp saya suka yg itam tu.. satu je reason nya.. : kalau kotor, x nampak sangat! haha :)

knv berkata...

dua-dua pun cantik yan!

apa kata double up the point dan amik dua2 sekalik?

kahkahkah potoi :P

mommysarah berkata...

saya suka ELLE. nak coach & LV bagai tak mampu. so layan ELLE ngan LC jeklah. huhu...

CY, bleh wat tutorial cemana nak letak widget nanang yang baru tue, bleh ker?

NadiahKhair berkata...

CY,
depends pd keperluan.
kalau u perlu bag itam, no.2 lah kirenye. tapi to be honest no.1 tuh nampak outstanding. mcm memanggil2. :D

selamat memilih.

ar.nie berkata...

Dua2 pon oklah CY. hmmm... jawapan yg sungguh tak membantu... :p

p/s : Kalau saya, amek yg hitam (kots)...

Yan berkata...

cik Zuhaini,
itam mmg sentiasa menawan.. cewah!

k Ana,
berkurun lagi la jawabnya nak dapat.. ha ha ha.. tu pasal mak letak ATAU besaq-besaq.. kekeke

mommysarah,
saya sebelum ni, takde brand langsung.. ELLE pun tak pernah beli.. pasal tutorial, insya-ALLAH :)

NK,
thanks for yr input :) appreciate it v much!

cik Arnie,
ramai pilih itam.. mmg abis point mak terus.. takde balance dah lepas tu.. kah kah kah..

Mrs Noba berkata...

beb, mcm nad kata kalo hang nak hitam amik lah yg elle tu.
kalo ko dah ada yg hitam, go for the 1st one.

Fid berkata...

dua2 takleh?

Yan berkata...

MN,
yg itam ada.. yg dolu2 tu.. ha ha ha..

Fid,
takley yang.. aku ada point ciput je.. nak tambah duit bley la..

madamoiselleczar berkata...

cik yan,
mak vote yg no.1...reason??? sbb sekali pandang ala2 Burberry buleh? hihihihi

Yan berkata...

Za,
kalau aku dapat redeem yg tu, harus la ada feeling2 ada Burberry.. kekeke..

Marisa berkata...

Saya vote Elle. Why? brand tu je yg saya mampu milik dan pada saya ranggi... (ceh! perasan muda). Actually dr dulu saya suka Elle. So.. dah tua2 ni dah lupa yg diri dah tua.

Lg pun warna hitam. Lasak sket penggunaan

Yan berkata...

cik Marisa,
hitam mmg bley bawak melasak.. terima kasih atas pendapat anda :)

nelcyndana berkata...

vote for georgie (ntah camner eja).

CiKaYu berkata...

Cik Yan,

amik dua-dua lah cik yan...1 boleh melasak, 1 lagi boleh berdating bersama hubby je ke...