Cari Something?

Khamis, Jun 25, 2009

Samarinda: Suria Kasandra

Saya takde la layan sangat cerita ni.. selalu dapat dengar lagu yg sedap itu, terus tutup TV :P

Tapi sejak dapat tau ni minggu last, saya layankan jugak la malam tadi.. Masa nak dekat ending episod malam tadi, ada la plak dialog tangkap leleh,


"I takkan jatuh cinta dengan orang lain.. Hati I ada satu je.. dan I dah serahkan hati I pada you.."


Wahhhhh.. tertusuk kalbu mak.. Sekali ada suara menyampuk,

"Macam pernah dengar je ayat tu.."

Aiks?

"Dalam novel kottt..."



Nehi.. nehi.. Selupa-lupa I, I ingat I tak pernah cakap ayat tu tau.. kah kah kah..




Nota kaki: Sungguh TIDAK hensem Jehan Miskin mempunyai misai.. kalau nak berlakon jadi tua, kena ada misai ke?

14 ulasan:

mommyct berkata...

your killer line masa tackle hubby ke? :D

Mrs Azarol berkata...

hohoho jiwangs lah!! ;D

Ms Lola berkata...

Ler... sejak bila ko "no right-click" nih?

mommysarah berkata...

perghhh...ayat bernanah telinga nie. dasat ko CY, baik punya pancing hBy. hahaha

Marisa berkata...

saya kan tak tgk ceta tu.. tp smlm saya tgk. huhuuu.. sedih part masa jehan kata saya lepaskan awak.. pastu yg lg sedih masa kat jeti tu la....

CY3.5 berkata...

mommyct,
ya ALLAH.. tak langsung.. kekeke..

Mrs Azarol,
cerita itu sungguh jiwang malam tadi..

Ms L,
sejak minggu ni la jugak..

MS,
heee.. takde maknanya aku guna ayat tu.. hati aku dah kena curi, dia bley regrow.. kah kah kah.. dah kawen, baru dia kena ikat :P

cik Marisa,
sedih kan.. kan.. ngalir2 air mata saya..

madamoiselleczar berkata...

kahkahkah.....betoi ke cik yan? :p

Sayang.Ibu berkata...

jiwang jugak CY zmn dolu2 rupanya..hahahahhaa

CY3.5 berkata...

Za,
you tak caya kat i ke? hua hua hua..

cik Intan,
serius! saya rasa si dia dengar kat drama lain ka.. apa ka.. heeee..

Nanak berkata...

okeh, i mengaku i pernah cakap mcm ni kat Hubby i..aci tak?

MN berkata...

heheh..dia dengar dari cerekarama mana lain la pulak kot?

NeroEcha berkata...

Ade ler tu ko ucap kan kate2 jiwang tu...today dah last episode..mcm biasa happy ending

mamaDhea berkata...

ececehh CY.. :P

btw, saya terkejut bila tgk Jehan bermisai.. kahkahkah! mmg lawak je muka dia dgn misai pelesu itu kan..

CY3.5 berkata...

Nanak,
aciiii.. :)

MN,
tulah yg aku maksudkan.. aku tak terdaya nak kuarkan ayat2 camtu.. kekeke..

Echa,
ha-ah.. dan2 pulak Jasmine tu anak depa.. sabar je..

Sya,
pelesu ek? letih mak belek! sbb tak nampak macam kena tampal ala Jamal Abdillah dalam cite apa ntah.. ada filem mana dia berlakon dulu..