Cari Something?

Jumaat, Jun 12, 2009

Huha Huha Huha Huargh!

Mesti korang dah ada macam2 plan kat weekend ni? Ke kenduri kawen ka.. balik kg ka.. short vacation ka..


Anyways, hujung minggu ini, saya bakal berseorangan ditemani oleh anak2 teruna saya. Si dia ada kerja untuk dibereskan di KLCC. Harap2nya tidaklah sepanjang hari Sabtu & Ahad.. sbb saya masih belum betah nak prepare lunch yg proper, seperti nasik ayam contohnya, apabila dibantu oleh pembantu tak bertauliah, Zeri.. Silap2, masak nasik, goreng telur dadar je.. ahaHAHahAHaha..


Iye, budak kecik itu.. walaupun telah weaning, masih melekat dengan saya.. in fact, semalam saya ternampak satu perlakuan Zeri yg agak menggelikan hati.. at least, geli la di hati saya dan suami saya kannn.. apakah ianya? Biarlah kekal misteri.. segan nak reveal! Ha ha ha.. Tapi ia seolah-olah menunjukkan dia ada rasa rindu untuk menyusu lagi.. isk..




Oh weekend.. silap2.. ada yg eksport Zeri kat umah makcik, saya dengan Amir & Arif huha huha kat mana2 :P




8 ulasan:

jua berkata...

i seperti dapat mengangak apakah yg telah dilakukan zeri..

Sayang.Ibu berkata...

yer..saya juga..hahahhaaaa....;p

::Umi Sufira:: berkata...

apa yeh? mak yang blur..kekeke..

madamoiselleczar berkata...

aku selalunyer weekend mmg outing dgn anak2 dan mr. hubby...tp as for this weekend mcm nak dok umah jek..sbb skrg musim jerebu teruk sgt! aku takut bebudak kena batuk dan demam...tak larat la plaks nak mengkerenah kang... :(

Nanak berkata...

weekend ni i akan bermalas2an dirumah bsama suami..utk menghabiskan sisa2 cuti sekolah..
hmmm, terfikir nak xperimen masak apa pula mgu ni..heee

farah225 berkata...

aku pon macam dah dapat agak apa yang zeri buat.jeng jeng jeng.heheheh

ibuThaqif berkata...

CY cite ler ape zeri buat tu

MN berkata...

aku masih tidak dapat tangkap apa zeri buat.
sbb seingat aku aniq lepas wean dulu takde buat benda pelik *hmmmmm*